• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

zasady dzialu "ogloszenia"

zasady dzialu "ogloszenia"

• tak

Głosów: 0 0.0%
  • nie

Głosów: 0 0.0%

• Łącznie głosujących
    0
hm.. moze ktos sie wiezmie w kncu za te ogloszenia, ja bbym wyrzucal te co cen nie ma, wszystkie nowe ogloszenia jakie sie pojawiaja: cena do uzgodnienia, wiecej na gg lub PW :/, t chyba nie tak mialo byc

hm... no i tu sie zwracam do admina zeby cos zrobil w koncu, a jak mu sie nie chce to niech przekaze paleczke komus komu zalezy

tak szczerze mówiąc to nie wiem po co się do tych cen przyczepiacie - jak jest się czymś zainteresowanym to pisze się pw i tyle, ew na gg rozmawia.

Imho takie przyczepianie się jest bez sensu, podobnie było z zakazem umieszczania linków do allegro - teraz każdy pisze w ogłoszeniu żę link poda na pw.
Po co takie utrudnienia ?

Z ceną też różnie bywa - np inną cene zaproponuje mIKI-iemu, inną komuś innemu, czasami też nie wiem ile coś może być warte - ile ktoś dai czekam po prostu na rozsądne propozycje.

hm.. mozna sprawdzic na allegro i zobaczyc ile co jes warte, a co do cone to przewaznie podaje sie wyzsza zeby bylo z czego spuszczac :)

tez tak sadze... zawsze mozna napisac 100zl do uzgodnienia i wtedy mozna sie targowac... ja z wlasnego doswiadczenia (allegro) wiem ze ludzie nie piszac cen (minimalnych) ppotrafia je ustawic na 110% ceny rynkowej i po co to licytowac. lepiej zaczac licytacje od ceny minimalnej satysfakcjonujacej i po kloocie

takero, weź no zacznij myśleć zanim coś naskrobiesz.W stosunku do cytatu zapadła jakaś wiążąca decyzja?Nie.Więc czego rzeźbisz w gównie?Może więcej czasu na naukę,mniej na forum bo już co niektórym przejadasz się jak ś.p. Budzik.

hehe, to jak spędzam swój czas to moja sprawa , więc uspokój swe nerwy i mi nie groź, bo tak właśnie rozumiem ten cytat:
umberto napisał:
bo już co niektórym przejadasz się jak ś.p. Budzik

[ Dodano: 2007-01-29, 21:02 ]
btw - na takim poziomie nie będziemy rozmawiać - żegnam :)

bardzo sie ciesze ze ktos sie tym zajal, juz myslalem za sprawa upadla. mysle ze podawanie cen wszystkim nam wyjdzie na dobre!

Powrót