• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zbiorowe zamówienia na płytki do softstartu

• Autor wątku Autor wątku taz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.

taz

Reakcji
10
Chciałbym zorganizować kolejne zamówienie na pcb :) Tym razem jest to softstart. Układ docelowo powstał do klona E-450, ale spokojnie można go zastosować do innych konstrukcji.

Szczegóły konstrukcji są tutaj:http://diyaudio.pl/showthread.php/24686-Softstart-do-wzmacniacza?p=422120#post422120

Płytki mam już gotowe, także wysyłka jest możliwa w ciągu max 2-3 dni od zaksięgowania wpłaty na moim koncie. Po odliczeniu rezerwacji na dzień dzisiejszy pozostało mi 32 sztuki pcb. Zainteresowanych zapraszam do wpisywania się na listę. Dane do przelewu wyślę na PW.

Parametry jakie przyjąłem do produkcji PCB:
- druk jednostronny
- dwustronna soldermaska koloru czerwonego
- warstwa opisowa
- grubość miedzi 70 um
- cynowanie metodą HAL

Koszty:
Płytka PCB - 18 zł / sztuka
Wysyłka do każdego użytkownika - 6,45 PLN brutto (list polecony priorytetowy + koperta bąbelkowa)

Wymiary płytki 103x79 mm.

Lista osob zamawiajacych.
Zainteresowany zamowieniem? Zapis/wypis z listy: >klik<

<table style="width: 100%;"><tr style="border: 0;"><td style="border: 0 ;"> </td><td style="text-align: center; width: 100px; border: 0;">zaplacone</td><td style="text-align: center; width: 100px; border: 0;">wyslane</td></tr><tr style="height: 40px;"><td style="border-top: 0; border-right: 0; border-left: 0;">1. swiety1337 - 3 sztuki PCB</td><td style="text-align: center; border-left: 0; border-top: 0;">
tick.png
</td><td style="text-align: center; border-top: 0; border-right: 0;">
tick2.png
</td></tr><tr style="height: 40px;"><td style="border-top: 0; border-right: 0; border-left: 0;">2. eustachy - 1 gotowy moduł</td><td style="text-align: center; border-left: 0; border-top: 0;">
tick.png
tick2.png
</td></tr><tr style="height: 40px;"><td style="border-top: 0; border-right: 0; border-left: 0;">3. scythe1123 - 1 PCB</td><td style="text-align: center; border-left: 0; border-top: 0;">
tick.png
tick2.png
</td></tr><tr style="height: 40px;"><td style="border-top: 0; border-right: 0; border-left: 0;">4. janusz - janusz- 1 gotowy moduł</td><td style="text-align: center; border-left: 0; border-top: 0;">
tick.png
tick2.png
</td></tr></table>

Pozostało mi 26 płytek. Pojawiły się też zapytania o gotowe moduły, mam 4 dostępne. Koszt 100 zł wraz z wysyłką. Przy zamówieniu gotowych modułów proszę o informację jak długie przewody mam dorobić :)

Stan płytek się nie zmienił od ostatniego wpisu, natomiast liczba gotowych modułów stopniała do dwóch.

Aktualizacja stanów :)
Pozostał mi ostatni gotowy moduł, płytek mam 25.

I kolejna aktualizacja :)
Pozostał mi ostatni gotowy moduł, płytek mam 20.

Na ten moment gotowych modułów nie mam i raczej już nie będę miał. Płytek pozostało 18 sztuk :)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót