• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zbiorowe zamówienia na płytki do układu StandBy.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Hej,
Przykro mi, ale programowanie przeze mnie mikroprocesora odpada. Tylko i wyłącznie ze względów czasowych. Samo przygotowanie kitów pochłonie sporo czasu.

Poza tym, w świecie DIY programator zawsze się przyda :cool::).

to może napisz jaki najtańszy zestaw do programowania byś polecił? i jakaś instrukcja dla tych co to pierwszy raz (ja) będą program wgrywać...

Hej,
Płytki są w drodze od początku maja. W przeciągu maks.2 tyg powinny dotrzeć.
Kilka z pozycji do kitów nie było na stanie. Piekarz wg strony już je dostał. Myślę, że w przyszłym tygodniu będą u mnie.

Jak tylko graty dojdą zrobię parę fotek i zamieszczę tutaj.

Pzdr.

Hej,
Części z piekarza są u mnie. Zaczynam segregację.

Zrobił się natomiast mały problem z płytkami. Trochę się wszystko opóźni.
Poniżej dane paczki -
Numer śledzenia - LX326392829CN
Strona do sprawdzania - http://www.ems.com.cn/mailtracking/e_you_jian_cha_xun.html?COLLCC=3709560993&

Paczka wróciła do nadawcy, nie wiadomo dlaczego. Została cofnięta jeszcze w Chinach. Już się kontaktowałem z firmą. Mam czekać do momentu powrotu do nich paczki. Tam mają się znaleźć informację nt powodu zwrotu. Będę Was na bieżąco informował.
Codziennie ich męczę pytaniami czy paczka już dotarła. Działam w temacie non stop.

Przepraszam za zwłokę, jednak nie mam totalnie na nią wpływu.

Hej,
Firma od PCB odpowiedziała. W związku z cofnięciem paczki, oraz zwłoką czasową, wysłali na swój koszt DHLem. Także płytki powinny być u mnie w przyszłym tygodniu.

Przepraszam za zwłokę, ale wysyłki zrobię dopiero w poniedziałek po pracy.
Segregowanie zajęło trochę więcej, niż przewidywałem.

W poniedziałek, pod wieczór, wszyscy dostaną numery śledzenia.

Pzdr.

Pytanko:
Atmega jest nakarmiona czy podeślesz wsad.
Świetna robota z tym ZZ.

Pozdrawiam

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót