• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zbiorowe zamówienie na moduł preampu na PGA2320

• Autor wątku Autor wątku taz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Ostatnia zmontowana płytka bez PGA jest do wzięcia :) PGA można dosłać, wlutuję je ręcznie.

Witam,
czy taka oferta na PGA jest ok?
PGA2320IDW - cena 12,42 Eur netto/szt.
dostawa 3 tyg od zamówienia
transport 12,90 zł netto.
Pozdrawiam
wstach1

Bebok całkiem dobra cena. A jak z oryginalnością?
Moja oferta pochodzi z TME
PGA2320IDW 61,50 PLN plus 7,38 PLN przesyłka. Nie jest źle.

Pozdrawiam

A wogóle jak tam zamówienie widać już koniec czy firma z montażem się opierdziela?

Zmontowane układy powinienem mieć w przyszłym tygodniu. Do tego będę potrzebował parę dni na sprawdzenie każdej sztuki, wgranie softu, pakowanie...

Swoją drogą i tak jesteśmy tydzień do przodu, Merkar zrobił szybciej płytki.

Witam,
czy taka oferta na PGA jest ok?
PGA2320IDW - cena 12,42 Eur netto/szt.
dostawa 3 tyg od zamówienia
transport 12,90 zł netto.
Pozdrawiam
wstach1

Ja kupiłem PGA2320IDW za 18,6 USD dwie sztuki + przesyłka 4,5 z eBay. List szedł tydzień z USA wiec myślę, że opłaca się.

Układy są gotowe. Czekam na pro-formę a w dalszej kolejności na kuriera:)

P.S.
Jeden gotowiec bez PGA szuka właściciela ;)

Ostatnia edycja:
Jest kolejna dobra wiadomość :)
Ze względu na 2x większą ilość zmontowanych układów w porównaniu z ofertą została obniżona cena za montaż o 10%. Oznacza to, że zwrócę Wam ok 10-20 zł za każdą zamówioną sztukę. Dokładną kwotę będę znał jak wyślę wszystkie moduły.

Ostatnia edycja:
Jest kolejna dobra wiadomość :)
Ze względu na 2x większą ilość zmontowanych układów w porównaniu z ofertą została obniżona cena za montaż o 10%. Oznacza to, że zwrócę Wam ok 10-20 zł za każdy zamówioną sztukę. Dokładną kwotę będę znał jak wyślę wszystkie moduły.
Jak dla mnie, to stawiam piwo 🍻 za to, bo jest z tym trochę roboty, więc mi przelewu nie rób.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót