• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zbiorowe zamówienie na moduł preampu na PGA2320

• Autor wątku Autor wątku taz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Też się dołączam (ale wypij to piwo jak już wszystko porozsyłasz coby Ci się adresy nie pomyliły :) )

Ja też przeznaczam nadwyżkę na piwo dla projektantów urządzenia pod warunkiem, ze wypiją moje zdrowie.
Pozdrawiam.

Na zdrowie, tylko nie odrazu za wszystkich, bo na drugi dzień może być ciężko. Też nie chcę zwrotu.
Pozdrawiam.

Etap 3 czas rozpocząć.. :)

Orzesz szlag. A ja jeszcze nie zrobiłem płytek do wyświetlacza, enkoderów i wejściowej. Trza sę za robotę brać (ale jak kiedy wreszcie się rolkowa pogoda za oknem robi). Na marginesie: nigdy nie programowałem pilota w takim urządzeniu. Pewnie jest to jakieś intuicyjne bo autor, żadnej instrukcji nie pisał. Mylę się czy nie?
Pozdrawiam.

Hm, ciekawi mnie jak wygląda programowanie pilota. Pewnie jak będę miał już zabawkę fizycznie to dojdę do tego, ale byłoby dobrze jakby to w instrukcji też było opisane :)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót