• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zbiorowe zamówienie na moduł preampu na PGA2320

• Autor wątku Autor wątku taz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Jak wejdziecie w tryb programowania pilota, pojawi się Wam napis z funkcją, np Volume up. Naciskacie na pilocie przycisk jaki chcecie przypisać do tej funkcji i gotowe :) Po przypisaniu nowego przycisku zmieni się funkcja na kolejną, przypiszecie kolejny przycisk i tak aż zaprogramujecie wszystkie funkcje - w sumie jest ich 7 (głośność, mute, wybór źródła, jasność LCD-ka). To proste i myślę, że intuicyjne :)

Rozumiem, że nie da się przypisać konkretne źródło pod konkretny przycisk na pilocie. Może kiedyś, jak Wam się będzie jeszcze chciało, dałoby się coś takiego dorobić... :)

Ostatnia edycja:
Na ten moment się nie da. Możemy coś takiego dorobić, ale to wstrzyma wysyłkę. Co Wy na to? W sumie to pytanie kieruję do pierwszych 10 osób z listy, ich preampy są już gotowe do wysyłki. Jeśli macie programator to można wsad wgrać we własnym zakresie.

Jeśli chodzi o moje zdanie to jakiekolwiek "apdejty" mogę zrobić we własnym zakresie.

To znaczy że w przyszłym tygodniu mogę oczekiwać listonosza? Już nie mogę się doczekać.

Tak jest :) Jutro pójdzie pierwsza partia. Postaram się też w sobotę wysłać kolejne sztuki. Generalnie chciałbym do końca przyszłego tygodnia wysłać wszystkie sztuki.

Przeczyłem post i stwierdziłem, że jest to znacząco lepszy pomysł a niżeli dwa przyciski z następnym i poprzednim wejściem :)

Ponieważ jestem pod koniec listy mam nadzieję , że dostanę wersję updatowaną ? :)
Nie mam możliwości zmiany oprogramowania

Nie na temat...
brencik co miał na celu Twój wpis? Nie bierzesz udziału w zamówieniu, nie piszesz merytorycznych postów, nikt Cie nawet tutaj nie zapraszał. Weź zatem du... w troki i idź zatruwać życie jadowitym gadom.

Wszystkie preampy dostaną nowy soft. O to się nie martwcie:)

Dwa moje pomysły zostały błyskawicznie zaimplementowane w soft. Chyba mnie lubicie! ;) Naprawdę, ogromne dzięki! Jak dla mnie, preamp jest już w pełni kompletny! :)

Nie na temat...
No właśnie riaa nie jest mi potrzebne, ale jakiś fajny DAC (najlepiej z wejściem optycznym, bo tylko w ten sposób mogę połączyć preamp z TV) jak najbardziej... Czy ktoś posiada doświadczenie z tanimi DACami (50pln) z portali aukcyjnych? Działa to jakoś? Nie zależy mi w tym przypadku na audiofilskim dźwięku, co nie znaczy, ze ma chrypieć, zniekształcać i mieć pasmo radyjka przenośnego...

Ostatnia edycja:
Pierwsza partia wysłana. Proszę o informację zwrotną jak odbierzecie przesyłki, preferuję PW.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót