• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zbiorowe zamówienie na moduł preampu na PGA2320

• Autor wątku Autor wątku taz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Dzisiaj wysłałem ostatnie gotowe sztuki. Zostało mi jeszcze 11 wolnych pcb - jedną sztukę zarezerwował już grzecho. W najbliższym czasie wyśle je do montażu, gdyby ktoś był zainteresowany to śmiało można się dopisywać :)

Z bieżącej partii pozostał jeden gotowy preamp. Po rozmowie z .3lite w sprawie nadwyżki finansowej, doszliśmy do wniosku, że tą jedną sztukę przekaże mu jako podziękowanie za pomoc. Będzie miał też na czym "ćwiczyć" nowy soft :)

Ostatnia edycja:
A mój już gra z E-450. Podziękowania dla autorów projektu wszystko śmiga bez problemu. Programowanie pilota intuicyjne. Czasem przy zmianie głośności z pilota, potrafi zmienić wejście, przez dwa dni zdarzyło się to dwa razy, więc nie jest to uciążliwe w żaden sposób. Pre gra neutralnie w zakresie tłumienia. W zakresie wzmocnienia sygnału nie wiem bo nie gram tak głośno. Ja po prostu tak głośno nie potrzebuję i nie wytrzymuję (poza koncertami). Dwie fotki:

1ece915c6a37d91813293701761cd9f9bf0e0472_1433145272.jpg

f6862caba24ed7de365f58b8bd65c1a299e03573_1433145277.jpg

Taki mądry to ja nie jestem. Na razie nie ma problemów. Funkcjonuje dobrze trzeci dzień grania i dziś żadnych niespodzianek. Odwaliliście kawał dobrej roboty. Jeszcze chodzi mi po głowie bezpośrednie porównanie z drabinką rezystorową. jak wymyślę patent na szybkie przełączenie między układami to się pobawię i dam znać co i jak. Pozdrawiam

Przydałby się jakiś opis aktualizacji dla mikroprocesorowych laików. Taki łopatologiczny, z nazwami programów i obrazkami, co by nie uśmiercić procka...

W zeszłym tygodniu wysłałem pozostałe pcb do montażu. Do każdej płytki będę miał też PGA2320 zamówione z Digi-Key. Cena gotowego modułu wraz z wysyłką wzrosła do 210 zł. Do wzięcia pozostało 7 preampów :)

Niestety wysyłka będzie jutro, ale do firmy montującej układy. Zostały wlutowane niewłaściwe przekaźniki do selektora. Zamiast wersji na 5V jest przekaźnik z 12V cewką.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót