• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zbiorowe zamówienie na układy LM4780

Status
Ten wątek został zamknięty.
Reakcji
0
II edycja ;)
Jest do wzięcia 40 sztuk układów LM4780 za godziwe 12zł/szt. Sprzedający pokrywa koszty wysyłki do mnie, koszty wysyłki do Was będzie trzeba doliczyć.
Jest jakieś zainteresowanie? Jeżeli tak, to proszę o tworzenie listy. Oferuję organizację zamówienia.

Taką wypasioną płytkę zasilacza to bym wziął.

Sent from my Milestone using Tapatalk

To może normalna lista Panowie? :)

1. damiani 1szt.
2. darek549 5szt.

Razem: 6 szt.

a jeśli się komuś śpieszy to może kupić na Allegro od użytkownika starter_2006 (14zł sztuka, 4,70zł wysyłka), nie wiem czy są to oryginalne czy nie ale zakupiłem od tego pana dwie do moich płytek i wszystko jest cacy, całkowicie brak problemów.

Hmm no na zdjęciu są dziwnie grube i takie bielsze, moje od niego są cienkie i do tego wygląda jakby było wyrytę ale na to nie stawiam.

Inaczej mówiąc (zdjęciem):

smalklest.jpg

Tak jego LM4780 wygląda.

starter_2006 wysyła oryginały bo brałem od niego, zdjęcie pewnie z internetu wrzucił

Tak, od jaromasa przyszły do mnie oryginały, więc jeśli były od startera, to wszystko z jego ofertą jest w porządku -- choć akurat użycie zdjęcia podróbki przy sprzedaży jest dość głupie jak widać :)

Ponieważ zainteresowania brak, temat nieaktualny, więc można zamknąć dla porządku.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót