• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zbiorowe zamówienie - Philips Ambilight rev.2

Status
Ten wątek został zamknięty.
Jutro jestem umówiony na odbiór.

---------- Post dodany o 13:24 ---------- Poprzedni post o 22:54 ----------

Mam dwie informacje. Jak to w takich przypadkach bywa, jedną dobrą i jedną złą.
Najpierw dobra - odebrałem głośniki.
Teraz zła - głośników jest mniej, sprzedający się przeliczył co do posiadanej ilości (co jest dość zrozumiałe bo rok temu miał tego ponad 10 000 sztuk).
Wygląda to tak, że są 44 sztuki o impedancji 8R i 12 sztuk o impedancji 4R. Dodatkowo głośniki dostałem praktycznie luzem, mam tylko kilka oryginalnych wytłoczek i jeden zmurszały karton, więc organizacja kartoników do spakowania tego i rozesłania może potrwać dłuższą chwilę.

Trzeba teraz przeorganizować listę. Na nową listę mogą wpisywać się tylko osoby z poprzedniej listy. Jeśli z jakichś przyczyn zostaną głośniki wtedy mogą się wpisywać inne osoby. Wszelkie kwestie finansowe zostaną omówione po nowym podziale dostępnej ilości głośników.

Dodam jeszcze, że jeden głośnik waży ok 750 gram. To tak dla wyliczenia kosztów wysyłki.

---------- Post dodany o 13:46 ---------- Poprzedni post o 13:45 ----------

Mogę przygarnąć 12sztuk 4R

OK, w takim razie głośniki 4R już przygarnięte.

Resztę zainteresowanych proszę o rozdzielenie między siebie głośników 8R.

Mogę przygarnąć 12sztuk 4R

ja bym w twoim przypadku wzial 8r
masz zamiar polaczyc 4 wooferki w jedna kolumne, wiec tobie lepiej bedzie zasilic 4r
no chyba ze bedziesz uzywal gotowych ampli to co innego

ja tych glosnikow nie potrzebuje - tak wiec jakby mialo zabraknac to ja moge odpuscic

Jeśli Paweł zrezygnuje ze swoich 4 szt to zabraknie jeszcze 4 szt.

no to problem sie sam rozwiazal :) LuSzTi podaj teraz ile za przesylke i bedzie kolejny problem z Twojej glowy :)

ja tych glosnikow nie potrzebuje - tak wiec jakby mialo zabraknac to ja moge odpuscic

No to ewentualnie ja też mogę zrezygnować ze swoich 4 szt.

Jutro odeślę pieniążki.

LuSzTi podaj teraz ile za przesylke i bedzie kolejny problem z Twojej glowy

Dziś mi się już nie chce sprawdzać, wróciłem z miłego, zakrapianego spotkania...Jutro podam więcej szczegółów.

---------- Post dodany o 19:59 ---------- Poprzedni post o 22:05 ----------

Koszty wysyłki:
1. hermes + awaria - 18 szt - 25zł
2. damiani - 8 szt - 20zł
3. daniel69 - 4 szt - 15zł
4. pan_membran - 18 szt - 25zł
5. Jimy-Adi - 4 szt - 15zł
6. Black - 4szt - 15zł

No właśnie czyli wpłata na potrzeby forum, tak jak kolega ujął dobrowolna. Teraz w sumie można by coś o tym pomyśleć w związku z tymi przerwami.

---------- Post dodany o 12:42 ---------- Poprzedni post o 22:01 ----------

Koszty wysyłki uregulowane. Czekam na paczuszkę :)

ode mnie pieniądze też juz poszły, z mBanku wiec juz masz na koncie :) prosze, daj znać kiedy paczka zostanie wysłana

Koszty wysyłki:
1. hermes + awaria - 18 szt - 25zł
2. damiani - 8 szt - 20zł
3. daniel69 - 4 szt - 15zł
4. pan_membran - 18 szt - 25zł
5. Jimy-Adi - 4 szt - 15zł
6. Black - 4szt - 15zł

Paczki zostaną wysłane w poniedziałek, co bierze się z tego, ze muszę zorganizować jakieś kartony itp żeby to popakować.

---------- Post dodany o 14:55 ---------- Poprzedni post o 14:52 ----------

Pieniądze zostały zwrócone kolegom Pawel S. oraz sticky w kwocie a jakiej zostały mi wcześniej przelane.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót