• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zbiorowe zamówienie - Philips Ambilight rev.2

Status
Ten wątek został zamknięty.
Koszty wysyłki:
1. hermes + awaria - 18 szt - 25zł
2. damiani - 8 szt - 20zł
3. daniel69 - 4 szt - 15zł
4. pan_membran - 18 szt - 25zł
5. Jimy-Adi - 4 szt - 15zł
6. Black - 4szt - 15zł

A tutaj fotka głośników:

LuSzTi wspolczuje ci
sam pakowalem ponad 70 paczek z tym platikiem wiec wiem co to znaczy

Nie chciałem na ostatnią chwilę się wtryniać jak już była lista gotow, dlatego piszę teraz.
Czy będzie osoba chętna na odsprzedanie paru sztuk? Jeżeli tak, to bym prosił o pw (nie często się loguję, dlatego prosił bym o cierpliwość ;P ).

zadam pytanie po raz kolejny : Co z wysyłką? miały być wysłane w poniedziałek, gdyby były to juz paczka byłaby u mnie, poczta ostatnio dobrze działa..

a wy myslicie, ze to latwo zapakowac?
najpierw trzeba skombinowac odpowiednie kartony
przypomian, ze kolaga LuSzTi robi to non profit wiec nie wybrzydzajcie

Nie, to nie o to akurat chodzi :] chodzi mi o zwykla info czy glosniki zostaly wyslane i tyle.
Lklukasz- uwierz mi, zalatwienie kartonow to akurat najmniejszy klopot w pakowaniu, troche rzeczy wysylalem ;]

tak czy siak czekamy az Luszti sie odezwie.

Witam.

Przepraszam za zwłokę, ale w poniedziałek poślizgnąłem się w łazience w czasie prysznica, upadłem i tak nie fortunnie uderzyłem głową, że rozciąłem ją i doznałem wstrząśnienie mózgu.
Wczoraj dopiero dostałem wypis ze szpitala. Jeśli jest taka potrzeba to jestem w stanie pokazać wypis ze szpitala.
Paczki są popakowane, w poniedziałek ze znajomym zawiozę je na pocztę (ja póki co nie mogę prowadzić auta) i wyślę.

Za wszelkie utrudnienia jeszcze raz przepraszam.

Paczki wysłane. Oczekiwać ich należy w okolicach środy lub czwartku.
Jeśli do piątku do kogoś paczka nie dojdzie proszę o info na PW. Podam numer przesyłki i będzie można próbować ją zlokalizować.

O masz, ominęło mnie zbiorowe zamówienie.... :( (nie było mnie długo na forum)
Chciał by ktoś może odsprzedać ze 4szt. ? Jeśli tak to czekam na pw

Do mnie tez paczuszka dotarła. Dzięki LuSzTi!
Parę głośniczków ma kopułki wgniecione, ale mam nadzieje, że odkurzacz da rade.
Dzięki!

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót