• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zbiorowe zamówienie - Philips Ambilight rev.2

Status
Ten wątek został zamknięty.
Parę głośniczków ma kopułki wgniecione, ale mam nadzieje, że odkurzacz da rade.

No i tu mnie zasmuciłeś. Wydawało mi się, że głośniki nie stykają się ze sobą na tyle żeby wcisnęły się kopułki. Niestety jak ja je odbierałem to dostałem tylko kilka wytłoczek.

I ja również dopisuje się do grona zadowolonych klientów, 2 kopułki są wgniecione ale myślę że dam rade to naprawić :) Dzięki LuSzTi .

---------- Post dodany o 21:18 ---------- Poprzedni post o 08:06 ----------

A właśnie mam takie pytanie mianowicie tych kopułek:
Czy można je przywrócić do normalnego stanu na zasadzie prostowania ping pong'a? Chodzi mi o to żeby taki głośnik nad parą wodną postawić i czy to np. nie odklei jakichś elementów głośnika? Dodam iż kopułka jest wykonana z podobnego materiał co ping pong, przynajmniej w dotyku tak się wydaje.

Odkurzaczem spróbuj zassać.
W niesamowicie zmasakrowanej kopułce nakłułem ją igłą i od "wewnatrz" odginałem. Na końcu dziurkę zakleiłem.

Sprzęt jest tak dobry, że każdy chce go dla siebie zatrzymać;) , a tak na poważnie to jak dla mnie gra to naprawdę przyzwoicie.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót