Niestety nie udało mi się dzisiaj uzyskać dokładnej ceny na transformator 2x6,3V - 50W. Proszę o cierpliwość. W poniedziałek na pewno taka informacja się pojawi.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Widać nie zależy im na tym zamówieniu. Olałbym taką firmę jak nie potrafi podać cen i ewentualnych rabatów.Dokładnej wyceny na tą chwilę niestety nie otrzymam. Ceny na pewno nie będą wyższe niż te podane w pierwszym poście. Możliwe, że będą niższe. O ewentualny rabat będziemy mogli się ubiegać w trakcie, bądź po zakończeniu produkcji.
W każdej innej będzie tak samo.Olałbym taką firmę jak nie potrafi podać cen i ewentualnych rabatów.
Za to chinczykom by zalezało,wycen a w 5 minut, 10 słodkopierdzących maili i i trafa 50000W na rdzeniu ze szrotu.Widać nie zależy im na tym zamówieniu.
Proponuje zmniejszyć moc trafa na napięcie 37,4V na 400W myślę że przy tym napięciu taka moc jest optymalna, może też cena bedzie niższa i obejdzie się bez softstartu.
Natomiast trafo na 44V jak najbardziej 500W
Niestety tutaj muszę się zgodzić. Podejście dosyć specyficzne. Po pierwszy kontakcie z Poltrafo myślałem, że będzie inaczej. Po bdb opiniach nt jakości spodziewałem się tego samego w zakresie traktowania klienta. Niestety jest inaczej. Za Poltrafo nadal przemawia bdb cena oraz opinie nt jakości.Widać nie zależy im na tym zamówieniu. Olałbym taką firmę jak nie potrafi podać cen i ewentualnych rabatów.
Są.trafa z toroidów są gorsze niż z Poltrafo?
W jakim celu znowu piszesz bzdury?W każdej innej będzie tak samo.
PO co się spuszczać i panikować o te pare dni wte czy we wte.
Za to chinczykom by zalezało,wycen a w 5 minut, 10 słodkopierdzących maili i i trafa 50000W na rdzeniu ze szrotu.
No bez jaj. Az tak nisko upasc?Zostają toroidy.pl