• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zbiorowe zamówienie Transfromatorów audio - Accuphase E-450

Status
Ten wątek został zamknięty.
No niestety trzeba uważać.
Odpalałem 3szt 7100 to zawsze jakiś strach był, już nawet nie o wybuch chodziło a o koszty naprawy w razie wu :-) Na szczęście wsio ok poszło, bo różnie to bywa.

jutro wam wstawie rozrysowane połączenie całego układu zgodnie ze schematem dzwiedzia. mam nadzieje ze pomoze i że nie bedzie błędu:)

Coś mnie ominęło czy 7 minął i nie ma konta do przelewów etc ?

Była sugestia by wpłaty zamknąć do końca miesiąca, bo nie każdy może to udźwignąć to finansowo w tym momencie;)..może dlatego nie ma pośpiechu. Zanim końcówki zostaną odpalone..minie trochę czasu więc chyba nie ma pośpiechu.

Była sugestia by wpłaty zamknąć do końca miesiąca, bo nie każdy może to udźwignąć to finansowo w tym momencie;)..może dlatego nie ma pośpiechu. Zanim końcówki zostaną odpalone..minie trochę czasu więc chyba nie ma pośpiechu.

Dokładnie :)
Juto potwierdzę jeszcze zamówienie w Noratelu i podam dane do wpłat.

Witam Panowie,
Ustaliłem ostateczne zamówienie z Noratelem, niestety koszt wysyłki jaki załozyłem z firmy do mnie jest znacznie większy jednak przy tylu zamawiających zwiększy się niewiele.
Koszty wysyłki:
- 1/2 paleta EURO 16,00 PLN netto/szt
- 1/2 nadstawka EURO 19,50 PLN netto/szt
- koszt transportu: 100 zł.

W sumie: 135,50 zł netto = ~167zł brutto.
Aktualnie jest 20 zamawiających wiec wyniesie: 8,35zł a nie jak zakładałem 2,5.

Ostatecznie:
Koszt Transformatora przy 20 sztukach to 315zł netto + kwota wysyłki do mnie + kwota wysyłki do użytkownika.

315*1,23+8,35+15=~411zł

Miło by było by każdy dorzucił po 1-2zł na taśmę klejąca i folię strecz, kartony i jakieś papiery do pakowania tych "klocków" znajdę.

Roześle wam dziś dane do wpłaty.
Pozdrawiam!

dj_zibi to do kiedy mamy wpłacać pieniążki na serducha do naszych zabawek?

- - - - - aktualizacja - - - - -

I jeszcze jedna sprawa.

dj_zibi znasz może wymiary tego trafa?
Projektuje obudowę pod E-450 zbliżoną do orginału, ale od kolegi dzwiedzia wiem, że trafo siedzące w oryginalne różni się wymiarami....

Panowie na dzień dzisiejszy wpłaty mam od:
eustachy,
hermes,
GI,
turecki,
scythe1123,
jaman7,
zibi,
janusz,

Panowie wpłacajmy, w pierwowzorze wpłaty miały dojść do 14, przeciągnijmy ten termin do okolic 22/23(po świętach). Wtedy tez zamówię transformatory. Jeśli ktoś nie może wpłacić w tym czasie proszę o kontakt(michał7n jesteś rozgrzeszony:)

Ostatnia edycja:
eustachy,
hermes,
GI,
turecki,
scythe1123,
jaman7,
zibi,
janusz,

Panowie wpłacajmy, w pierwowzorze wpłaty miały dojść do 14, przeciągnijmy ten termin do okolic 22/23(po świętach). Wtedy tez zamówię transformatory. Jeśli ktoś nie może wpłacić w tym czasie proszę o kontakt(michał7n jesteś rozgrzeszony:)

Możesz oznaczyć kolorkiem na liście chętnych :)

eustachy,
hermes,
GI,
turecki,
scythe1123,
jaman7,
zibi,
janusz,
dzwiedziu,
Pteterycz;

Status