Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A ja zawsze gdzieś rozwalę, albo tak porysuję że okropnie wygląda. Od jednego odpadły wskazówki i elementy tarczy. Kopertę drugiego zaklepałem na czymś tak, ze przycisk był wciśnięty na stałe. Itp itdI nigdy nie wiem kiedy o co i jak.
Mam chyba lekką sklerozę i ciągłe grzebanie po kieszeniach kurtki, bluzy, spodni w poszukiwaniu komórki już pomału mnie irytuje. Więc jak najbardziej przedmiot użytkowy:flapper:A w ogóle to kupujesz przedmiot użytkowy, czy biżuterię?
A ja mam taki wynalazek od naszych wschodnich sąsiadów : vostok expedition north pole-1 i szczerze polecam. Porządny kawał zegarka![]()
Akurat mój model kosztuje ok 1,2kzl ale mają również fajne zegarki w cenie 5-6 stowek. Jakościowo nie są wcale gorsze od casio czy innych tanich japonco ChińczykówIdąc tym tokiem myślenia skończę s zegarkiem za kilka k.zł :flapper:
Jednak kupiłem Lorus z pierwszego postu![]()
hehe ale to zupełnie inna półka cenowa ;p ... jak to zwykle bywa zawsze można powiedzieć "dołóż" i kup lepszy![]()
idąc tym tokiem ...ja polecę Tissota T-Touch![]()
Zegarki to faktycznie robi się przeżytek, albo i luksus, zależy, jak na to patrzeć... U nas w mieście nie ma już ani jednego zakładu zegarmistrzowskiego... Poza tym nie wiem, czy można jeszcze gdzieś kupić zegarki nakręcane, wszystkie są na baterie... Ja też już nie mam zegarka, ale nosiłam zazwyczaj sportowe, coś w stylu Casio, takie masywne i grube. Teraz wszystkie zegarki są w telefonach, to prawda... Kiedyś taki zegarek, to było wydarzenie, szpan i prezent, a teraz? Chyba musiałby być wysadzany diamentami, żeby wrażenie zrobił...
A ja mam taki wynalazek od naszych wschodnich sąsiadów : vostok expedition north pole-1 i szczerze polecam. Porządny kawał zegarka![]()
Stoper na smyczy![]()
Używam timexa ironman , nawet mam dwa ale jeden szybciej się resetuje po odliczeniu czasu. Modelu musiałbym poszukać niestetySiemka!
Ja mam takie też pytanie czy orientuje się może ktoś jaki będzie najlepszy zegarek na siłownie? Ćwiczę od dłuższego czasu brakuje mi zegarka żeby sobie przerwy wyliczyć no ale nie wiem jaki najlepszy będzie zegarek na taki wysiłek? Bo ja jestem w tym temacie zielony a może akurat ktoś tutaj ma jakiś zegarek który będzie można mi polecić wole rzeczy sprawdzone przez kogoś jak kupować na ślepo. Dziękuje pozdrawiam!