ja cie kręce i nietylko cię ale i się ... o czym wy z tym panem rozmawiacie, widac ze tato mimuna sie niezna wcale . to co on chce zrobicto kompletna parodia,
po 1 - zestaw satelit w pasmie 500-1000 to kurde chyba zesta komputerowy za 100 złoty ci rozgromi te twoje pomysły
po2- 3xtda jest beznadziejne, każdy wie że na suba trzeba mocy bo wkoncu ma o wiele niższa efektywnośc niż kolumny wic jak mówił alton 2040 na kolumny + tda jest najlepszym rozwiazaniem
po3- jak koleś mówi ze chce dac JEDNO tda na satelity to klawiatura mi uciekłą z pod rak ze smiechu ...
po4 i najwazniejsze ... idź wydaj pieniądze na jakigoć creativa ... daj sprzedawcy całsua to moze da ci schemat jednostki centralnej ... ZENADAAAAA !!! poco wogóle ktoś rozwijał ten topic tak długo odrazu trzeba poradzić panu muminkowi żeby POCZYTAŁ TROCHE !!! pozdrawiam
[ Dodano: 2004-10-22, 23:33 ]
aaaaaa i jeszcze jedno ... na samym poczatku napisałeś że na elektrodzie nie znalazłeś ... NICZEGO ... buehehe

sory ale trudno sie nieśmiac bo poprostu zrobiłęś z siebie za przeproszeniem błazna ... jesli cie obraziłem to przepraszam ale co proadzić .. ja przytaczam tylko faktyczne fakty