• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zestaw 2.1 (Tonsil + Visaton) by MormoN

MormoN napisał:
polonistą nie jestem. :->
wystarczy że jesteś Polakiem ;]
naprawde byłoby fajnie jakbyś zabrał się do tego od początku, napisał to jakoś lepiej , zrobił jakiś podział i foty w miniaturkach ;]
No ale jak chcesz :P
Najbardziej mnie brak miniaturek boli.
BTW kiedy kupisz tą 25 co by wszystko było jak należy ? :P

Niech będzie :-) Gdy wykończe całość tak jak planowałem na początku moich działań, wtedy zamieszcze nowy opis i foty :-) .....Tylko jak robi się te miniaturki?..... :-)

[ Dodano: 2006-12-21, 20:52 ]
takero napisał:
BTW kiedy kupisz tą 25 co by wszystko było jak należy ? :P

Nie kumam o co ty tu zapytujesz....

Oj takero.... coś ci się literki przestawiają i nadal nie kumam co chcesz od tej 25. No fakt że chcę ją tam wcisnąć bo bardziej mi odpowiadało jej brzmienie...
Z miniaturkami pobawie się później :-) Dzięki wszystkim za opinie!

MormoN napisał:
Początkowo był to 25/60 który nieszczęśnie umarł po przegrzaniu cewki :-/. Pudło jest wykonane pod głośniczek 25cm ale niestety musiałem zejść na 20cm i po odsłuchu 25 i 20 tonsila stwierdziłem że bardziej mi się podobało to muzykalne pukanie 25… :-/ Z czasem do niego wrócę dlatego nie wykańczam obudowy sub`a
czyżbyś ciągle na fazie był ?

Napisałeś: BTW kiedy kupisz tą 25 co by wszystko było jak należy ? <--------- co oznacza to zdanie??!! Jakoś tak nie za bardzo poprawna budowa zdania :-) To pytanie czy jakaś sugestia :-/
Tylko i wyłącznie o to mi chodzi. Przecież pisałem że chce zmienic na 25. Z tego zdania wnioskuje że twierdzisz 1) to dobry pomysł, albo 2) jest to jakaś aluzja co do bezsensu tego działania...

"co by było jak należy" = "aby było jak należy" to jaknajbardziej poprawna ,acz nieco archaiczna forma. :)
Przyczepiasz się do mnie ? Spójrz co wyżej popełniłeś...

Hehe :-) Nie czepiam się. Jak widać taki mały drobiazg a strasznie wprowadził mnie w błąd :-) 25 kupie na początku nowego roku.... Pozdrawiam i Wesołych! :-)

Powrót