• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

zestaw 2.2 do 15m2 cicho ale wyraźnie i czysto

Pawle jakie są twoim zdaniem idealne proporcje w tym przypadku. Znasz już ideę. Te wyżej to wymiary minimum przedniej sściany. Zaproponuj mi coś. Wiem że lobbowałeś szczelinę ale sam rozumiesz że to trudna sprawa przy pracy w domu.

glebokosc powinna byc wieksza niz szerokosc ale napewno mniejsza niz wysokosc. przerabialem to i wiem co jak wyglada. od spodu proponuje takze wieksza przestrzen bo jak gdzies je postawisz to zleje sie woofer z podlozem
zaraz cos sie pobawie

20x30x26cm
niskotonowy symetrycznie

te same wymiary a GDN asymetrycznie

front bedzie jakos wygladal ale nadal to bedzie "kloc" :|
szkoda ze niemasz mniejszego tunelu to by sporo pomoglo

poprawka

[ Dodano: 2008-10-03, 20:04 ]
a moze tak?

Załączniki

• graphic32_131.jpg
    graphic32_131.jpg
    36.7 KB · Wyświetleń: 0
  • graphic33_207.jpg
    graphic33_207.jpg
    27.8 KB · Wyświetleń: 0
mogę prosić jasniej? pierwszy br pod niskośrednio? Dwa posty wyżej takjest. A symetrii nie cierpię.

Paolo :mrgreen: A tym wąskim z kolei czego do ideału brakuje?

[ Dodano: 2008-10-05, 20:18 ]
Skoro żaden "wyga" nie oponuje, zatwierdzam projekt. Mam pytanie. Z polinka jaki terminal wybralibyście? Wolał bym taki na otwory wiertarkowe nie na frezowany.Poradźcie.

Powrót