• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zestaw 7.1 do kina domowego.

raffal81, to moze zlecisz komus wykonanie?
z tego co pamietam to bylo kilka chetnych i doswiadczonych osob ktore by cos zrobily :razz:

Pawel S. napisał:
przemku, skoro tego ushera porownujesz do tonsila to znaczy ze nie najlepiej z nim :|
Nie jest źle, tym bardziej, że porównuję konstrukcję na usher'ach do siest. :wink:

raffal81
wszystko można zamówić gotowe, pięknie wykonane i pachnące nowością. Jest też kilku userów, którzy chętnie zarobili by parę złotych (a może i nie), dla których najważniejsze to posłuchać "nowych" głosników, a staranność z jaką wykonują konstrukcję można porównywać do konstrukcji za kilka/kilkanaście kilozłotych. :wink:

Nie na temat...
przemo-lukas napisał:
wszystko można zamówić gotowe, pięknie wykonane i pachnące nowością. Jest też kilku userów, którzy chętnie zarobili by parę złotych (a może i nie), dla których najważniejsze to posłuchać "nowych" głosników, a staranność z jaką wykonują konstrukcję można porównywać do konstrukcji za kilka/kilkanaście kilozłotych. :wink:
To co ? Kto chce posłuchać vif XT połączonych ze wstęgami ? :D

Kuszaca propozycja ;]

Ja wiem doskonale ze DIY to jest najlepsze rozwiazanie :) warto by bylo sie nad tym zastanowic :)

Musial bym to przedyskutowac ze znajomym ;)))

No i w najlepszym wypadku przydala by sie osoba z TROJMIASTA ;)))

Jezeli nie kolega to prawdopodobnie skorzystal bym sam z owej pomocy przy moim nowym projekcie bo za pewnie niedlugo takowy powstanie wtedy fachowoc pomoc bedzie wskazana ;)

Nie na temat...
przemo-lukas napisał:
Jest też kilku userów, którzy chętnie zarobili by parę złotych (a może i nie), dla których najważniejsze to posłuchać "nowych" głosników, a staranność z jaką wykonują konstrukcję można porównywać do konstrukcji za kilka/kilkanaście kilozłotych. :wink:
a ten wymóg spełniasz ? :D Bo inaczej to co najwyżej tylko popatrzeć można, albo w odgrodę po starej szafie wrzucić ;)

Nie na temat...
Sam wiesz Takero czym teraz się zajmuję :razz: Skutkami ostatniego DIY :lol:

raffal81

Tylko tacy zboczeńcy jak niektórzy na forum (w tym ja), twierdzą że tweeter w siestach jest "cienki". Normalni ludzie są zadowoleni z tej konstrukcji. Daj sobie spokój z "kodami" i innymi wynalazkami, mogąc kupić zacny zestaw tonsila. :wink: Powiem, że w tej cenie nic lepszego nie kupisz.

Dzieki za konkretna odpowiedz PRZEMO-LUKAS :)))

Dolphin - no to fajnie wiedziec :) zapewniam ze skorzystam z zaproszenia

Ja czytajac troche o tych TONSILACH, powiem ze tez sie do nich przekonalem mimo wszystko :) ciekawa konstrukcja :)

Powrót