• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zestaw bitów - jaki?

Ostatnia edycja:
a nie lepiej zainwestować w coś porządnego? wiha, wera, proxxon(tu akurat ze względu na gwarancję, bo wymieniają wszystko od ręki)?

Ost kupiłem kilka rodzajów bitow to coś więcej napiszę jak skończę remont. Po około 1000 wkrętów moim faworytem jest wera mimo że na początku strasznie mnie denerwowal bo zostawał w srubie i trzeba było go wyrywać. Po iluś tam poległ i działa normalnie

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

w tym zestawie masz zdublowane a nawet potrojone bity - trochę raczej bez sensu ...
zastanów się np nad BOSCH ZESTAW BITÓW 43el za ok 74 zł
lub BOSCH wkrętak z grzechotką z osprzętem X-Line 46 72 zł - polecam bo sam używam od kilku lat
opcja inna to zestawy 32 elementowe Boscha, Makity, Metabo czy Hitachi za około 40 zł
Też to zauważyłem po czasie i już jakiś czas temu zamówiłem polecane boscha, z czasem wyjdzie co warte;)

Powrót