• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

zestaw dls ms6/potrzebna pomoc

Reakcji
0
witam wszystkim uzytkownikow. zwracam sie do Was o pomoc. posiadam same wooferki od zestawu dls ms 6 i planuje rozbudowe tzn zakupienie tweeterkow i zwrotnic teraz pojawily sie wlasnie do sprzedania tylko czy bedzie to dobre??moze jakies inne tweeterki np vife i zwrotnice dorobic, prosze o porade i pomoc bo jeszcze nie jestem zbyt doswiadczony w budowie car audio.muzyka jakiej slucham to hh i techno narazie zestaw bedzie dzialal pod magnatem gladiatorem ale w przyszlosci bedzie wymieniony, radyjko to pioneer deh 3600 ale tez w najblizszym czasie do wymiany idzie. z gory dzieki za porady

to juz zdecydowanie wyzsza szkola jazdy :) jesli myslisz o czyms wiecej w przyszlosci to pomysl o zakupie zwrotnicy aktywnej (Magik sprzedaje jakas Alpinke) mysle ze to lepsze rozwiazanie niz bawienie sie z SW w samochodzi i robienie osobnych zwrotnic :?

mam aktywną zwrotkę do oddania za śmieszne pieniądze a klocek na prawde słuszny i możliwosci strojenia ogromne.
moje gg: 9497641

zwrotnica to alpine 3653

Powrót