Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
od A441 przy takiej ilosci moze wynegocjujesz nawet i taniej. ale poza allegro oczywisciemaryush napisał:Zastanawiam się tylko nad kondensatorami w zasilaczu. Proponuję te:
http://www.allegro.pl/ite...po_6zl_szt.html
rozbieznosci sa tak male ze parowanie to tylko dla swietego spokoju.SoundStarStudio napisał:Szybkie pytanie;toshib nie trzeba parować ?? i tranów sterujących ??
Już w tym momencie mogę powiedzieć, że będzie znaczna różnica w... kolorystycecudny90 napisał:Zróbcie kity z markowych elementów, firmowych, super audiofilskich, poskładajcie Uniampy i porównajcie z takim złożonym z poprzedniego kitu![]()
[b napisał:maryush[/b]]Myślę, że w ostateczności zmieścilibyśmy się w 70zł.
dobra cenamaryush napisał:Co powiecie na taką cenę?
w poprzednim zamowieniu koszt razem z wysylka wyszedl ok 80zl bo sporo musialem zamowic z TME (drogo)maryush napisał:Właśnie miałem prosić, żeby Pawel S. wypowiedział się, co do tej ceny
Moga ale ceny to nie minie praktycznie.maryush napisał:C3 C15 C22 C33 -47uF mogą być na 50V?
były w innym zamówieniu! Poczytaj trochę forum! Tutaj możesz zamówić cała drobnice(rezystory, kondensatory, tranzystory itp itd)mari@n napisał:płytki drukowane