• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zestaw elementów do UNIampa - kto chętny?

Chyba jedyne wyjście to ograniczenie w postaci minimalnej wymaganej ilości wpisów na forum. Myślę, że słusznym byłoby utworzenie działu grupowych zamówień i stworzenie tam odpowiedniego regulaminu (ktoś już o tym wspominał, chyba dolphin123?) - tylko nie wiem jak to wygląda pod kątem prawnym. Może podpiąć to pod dział ogłoszeń?

Temat jest omawiany i jest w trakcie realizacji...

Co do kitów nadto to nie ma co płakać, za miesiąc ktoś na pewno na pw się odezwie, dorzuci mi na browara i będzie miał ładny kompletny

Jeśli jeszcze można do się dopiszę do listy.
1. by lukas - 1x elementy + 1x wimy
2. JanuszN - 1 x elementy + 1 x wimy + 1 x radiator
3. darek549 - 1 x elementy + 1 x wimy + 1 x radiator
4. mdk4 - 1 x elementy + 1 x wimy + 1 x radiator
5. luki246 - 1 x elementy + 1 x wimy + 1 x radiator
6. kac_zor-1x elementy
7.jaro2211 - 1 x elementy + 1 x wimy + 1 x radiator

Osoby na czerwono to osoby od których pieniądze mam już na koncie:

1. jaro2211 - 1 x elementy + 1 x wimy + 1 x radiator
2. JanuszN - 1 x elementy + 1 x wimy + 1 x radiator
3. darek549 - 1 x elementy + 1 x wimy + 1 x radiator
4. mdk4 - 1 x elementy + 1 x wimy + 1 x radiator
5. luki246 - 1 x elementy + 1 x wimy + 1 x radiator
6. kac_zor-1x elementy

Ostatnia edycja:
Melduję że części zostały podzielone, zapakowane i czekają na wysyłkę która nastąpi jutro rano. ;)

Witam, ja wziąłbym jeden zestaw elementów, jeśli nadal są dostepne.

Pozdrawiam!

Ma ktoś dostęp do PCB do UNI oraz układu zabezpieczeń Pisałem do Irka ale cisza... :) poczekam jeszcze trochę :) ale zapytać wolno ;P

Powrót