• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zestaw elementów do UNIampa - kto chętny?

Ha,ja mam 4,ale...nie sprzedam:flapper:
A tak poważnie to chcę je wykorzystać do czegoś innego niż klasyczna końcówka stereo(mam ich już kilka i trafiają w mój "gust") ale to już oddzielny temat.
Powodzenia wszystkim w poszukiwaniach.

@ploter

Ja mam trzy płytki (zamówienie bodajże październikowe) i w sumie dwie mógłbym odsprzedać ;)

Ja chętnie bym się pisał na PCB do uniego. Tylko, że z gdańska to mi się nie widzi czekać na przesyłkę, bliżej do Irka do warszawy mam.
@ploter napisz jak będziesz wiedział ile PCB ma Irek.

Ja mam trzy płytki (zamówienie bodajże październikowe) i w sumie dwie mógłbym odsprzedać

a chętnie bym się pisał na PCB do uniego. Tylko, że z gdańska to mi się nie widzi czekać na przesyłkę, bliżej do Irka do warszawy mam.
@ploter napisz jak będziesz wiedział ile PCB ma Irek.

PCB do uniego załatwiłem u kolegi "makarpi" :) nie wiem ile IREK ma PCB... zamówiłem u niego dwie do zabezpieczeń....

Proponował bym skończyć ten offtop bo to nie jest temat przeznaczony do tego rodzaju dyskusji...

Dzięki za zorganizowanie zamówienia przesyłka dotarła.

Szybkie pytanko. Czy w zestawie miały być też podkładki mikowe pod tranzystory? czy to już we własnym zakresie bo tranzystory na moje oko są nieizolowane poza otworami mocującymi ;)

Powrót