i listwy zasilające ze złotymi kablami po 4-10tyś. Może od razu zmienić kable od elektrowni aż po same mieszkanie, albo zbudować chatkę przy elektrowni :lol:tom3kk napisał:zwlaszcza o wymianie kabli zasilajacych![]()
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
i listwy zasilające ze złotymi kablami po 4-10tyś. Może od razu zmienić kable od elektrowni aż po same mieszkanie, albo zbudować chatkę przy elektrowni :lol:tom3kk napisał:zwlaszcza o wymianie kabli zasilajacych![]()
DIGIPROCOMP napisał:Może od razu zmienić kable od elektrowni aż po same mieszkanie, albo zbudować chatkę przy elektrowni
DIGIPROCOMP napisał:Haha jakieś jakości macie prąd :razz:
Olać kable myślałem, że każdy format bezstratny jest bezstratny :idea: . W piosence Kowalskiej "Miłość, Trzeźwość i Pokora" dosłuchałem się różnicy, już na samym początku. Flac ma więcej wysokich szczegółów niż wma lossless. Czy to wina playera czy danego formatu? Jak ktoś z was dosłuchał się takiej różnicy i znalazł lekarstwo w postaci innego playera proszę na pw.
dlatego prosiłem o odpowiedzi na pwsiemionek napisał:Jak już temat jest nie na temat
przeciez juz kilka razy wspominalem o budowie "hi-endowego" generatora dla kazdego audiofilaDIGIPROCOMP napisał:Może od razu zmienić kable od elektrowni aż po same mieszkanie, albo zbudować chatkę przy elektrowni
siemionek napisał:jako playera polecam SACD
Pawel S. napisał:znalazloby sie kilku chetnych...
obawiam się, że nie zmieści się w moim 14m* pokojun_omyzs napisał:Utworz temat: zamowienie grupowe na agregat czy cos ...![]()
Witam wszystkich fanów byłego polskiego producenta głośników. :mrgreen:
KrzysiekA napisał:Witam wszystkich fanów Tonsila i z góry przepraszam że nazwałem ich Tonsilowcami :grin:
n_omyzs napisał:To tak jak ja. Jesli jestes technikiem to powinienes podejsc do sprawy nie jak humanista ale jak scislowiec. Wiesz przeciez co oznacza slowko subiektywny? Podaj tylko jedno obiektywne kryterium ktorym rozroznisz te kable. Naukowiec nie odawala fuszery i nie losuje wynikow ale przeprowadza doswiadczenia, wyciaga wnioski opisuje to co zaobserwowaly wiarygodne mierniki. Przeciez jestes po technikum..
gRRuby napisał:A tak się wetnę tylko, ale jakoś mnie uderzyło to co napisałeś, zwłaszcza w przedostatnim zdaniu. Z jednej strony masz rację, ale z drugiej przecież cała akustyka, budowa zwrotnic, głośników i zestawów opiera się w ogromnym zakresie na "uchu", a nie tylko na tym "zaobserwowaly wiarygodne mierniki"
To tak, absolutnie, za przeproszeniem abstrahując od całej dyskusji.