• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zipp asctec nagłośnienie

Reakcji
0
mam problem z wyborem głośnika do mojego skutera zipp astec chodzi mi o to żeby muzyka leciała z odtwarzacza mp4 no w miare głóśno i z jak najlepszym basem jak wiadomo w skuterach akumulator nie jest najlepszej jakości więc żeby nie było zbyt prądożerne no i cena do 100 max 150 zł. No i tak poza tematem aby zdjąć blokade z tego skutera wystarczy rozłączyć kabelek który jest pod siedzieniem po prawej stronie jak się dobrze przyjżeć to go widać (taki jakby był owinięty taśmą) ^^ i spokojnie można jeździć 70 km/h :lol:

Aku jest na 12v ?
Ile masz tam miejsca ? - zrób jakieś foto.

Nie lepiej kupić słuchawki ?

myniu1234 napisał:
i spokojnie można jeździć 70 km/h :lol:
na takiej kupie to strach 45 jeździć...

robilem z kolega cos takiego ale w kufrze. lecialo to na zwyklym scalaku samochodowym i tanich glosnikach 16cm coax. gralo to jak gralo ale bylo kompletnie bezuzyteczne bo moznabylo sluchac tylko na parkingu.
jezeli chcesz glosniej to mozesz kupic male estradowki STXa. o basie to zapomnij bo aku tyle mocy nieodda :lol:

ale dobre sluchawki to najlepsza opcja ;)

a czy przypadkiem niema ten skuter jeszcze mechanicznego ograniczenia? kolega zdejmowal jeszcze jakies ciezarki z napedu...
a no i te 70km/h takim skuterem to max jakie bym sie odwazyl jechac :]

**************************************************************************************************************

UWAGI MODERATORA
Za takie teksty , o tak porażająco niskiej kulturze i tak wulgarne dostajesz dwa warny.
Twoja kariera na tym forum będzie bardzo krótka coś mi się zdaje...
Pozdrawiam
Takero

myniu1234, jak chcesz sluchac muzyki to tylko sluchawki (sa tez takie kaski)
a jezeli chcesz szpanowac po miescie/wiosce to niestety aku tego nie pociagnie

Powrót