A wiec od poczatku-prosze o dokladne przeczytanie tego co pisze,zrozumienie i potem dodanie cos od siebie. Pisalem juz troche co do tych wzmacniaczy itp.i jednak postanowilem potrudzic sie samemu i rozstac z gotowka w celu zrobienia jakiegos wzmacniacza. Do czego?: Zasilanie kolumn PA o mocy okolo 200watt - nadstawek. Teraz wyjasnie temat,wiec kit a wiec zestaw elementow najodpowiedniejszych do ktorejs z opcji-uni,symek,holton, 5187 itp itd. Plytki zrobie sam x2szt bo to maja byc dwie koncowki na jednym trafie. Sam niejestem w stanie dobrac poprawnych,idealnych elementow,a jedyne co przemawia na korzysc robienia jakiegos wzmacniacza to koszt bo niema szans dorwania wzmacniacza o mocy 2x200watt 8ohm za 300zl. Obudowe mam,trafo dokupie takie jak ma byc do ww.konstrukcji,radiatory tez. Jak by juz ktos przedstawil mi koszt to wtedy zdecyduje sie na odpowiedni kit. Mam nadzieje ze wszystko zrozumiale jest. Aha elementy nie musza byc nowe,moga byc z demontazu byle dzialaly i byly odpowiednie do danego wzmacniacza. Tera pytanie ktory wzmacniacz bedzie odpowiedni do tego zastosowania,ktory bedzie cenowo w miare na moje mozliwosci? Odrazu powiem ze basu to niemusi miec to sa nadstawki.