W których?
Np w kolumnach Cath
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W których?
Tylko ile jest ich na rynku żeby szukac "zamienników" w STXie zwłaszcza gdy sa dostępne oryginały z Tonsila?
Pomijajac kwestie brzmienia o których napisałeś, bo też nie wiem co ci brzmi lepiej w takim glośniku za 39 złotych niż w starozytnym Tonsilu czy jakimś 40 letnim WHD, Phonarze, Quadralu - do których kwadratowy STX jest nawet bardziej podobny stylizacja.
Może ta nierównomierność 10db w najwyższej oktawie albo harmoniczne wzrastajace do 10k Hz ?
Chciałem przykład i dostłem przykład na to że nie wiesz o czym piszesz.
Ten STX nie będzie raczej pasował do wiekszosc zastosowań w których uzywano GDWK9/40. Wiec niebedzie to "zamiennik".
Poza tym to najtańszy i kiepski wysokotonowiec STXa. Nierównomiernosć w szerokim zakresie powyżej 10khz i wzrost harmonicznych tam gdzie powinien juz być wyrażny spadek.
Nigdy nie słyszałem "cykajacych" kopułek Tonsila. Problem miały dokładnie odwrotny GDWKi na kopułkach "piankowych", zbyt mała czytelność/wyrazistośc brzmienia przy wzorowej równomierności [przykład GDWK 10/80]. Alergia na jakąś markę nie jest uzasadnieniem do lansowania bzdur na jej temat.
Nowyelektronik poprawia pakowanie(hyba) jak u nich kupowałem 4.1.100.8.F.S.MC to pudełka były otwierane(widać było starą taśmę pociętą) napakowali foli bombelkowej i zakleili taśmą pudełka.
Nowyelektronik poprawia pakowanie
napakowali foli bombelkowej i zakleili taśmą pudełka
Chyba stx wziął sobie nasze pisanie na poważnie
Kolejną nowością jest chyba usunięcie kontroli jakości głośników ;/
(...)ilości reklamacji oraz kosztów z tym związanych na poziomie 1% dawało jednoznaczny sygnał o bezsensowności,(...)
I znowu arwas założył nowe konto.
Przynajmniej napisz czy z głośników jesteś zadowolony
Arwas na tym zdjęciu nie widać jak były zapakowane "nowe" głośniki. Znowu podpucha?