Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tak będziemy systematycznie wprowadzali tą technologię również do pozostałych głośników z "X"Mam pytanie do kolegi Sound Wave czy technologia Mirror Drive pojawi się również w innych tańszych głośnikach np.18-200fgx?
Z tym porównaniem Mirror Drive trochę przegięli, nie wiem jaki producent miałby wypuścić standardowy napęd, który jest tak niesymetryczny. Chyba musiałaby cewka komuś opaść przy produkcji...
pytalem o to lata temu. skonczyly sie membranywznowienie produkcji (lub sprzedaży detalicznej) GDN-17-200-8-SW
Mam pytanie do kolegi Sound Wave czy technologia Mirror Drive pojawi się również w innych tańszych głośnikach np.18-200fgx?
Tak będziemy systematycznie wprowadzali tą technologię również do pozostałych głośników z "X"
faktycznie jestTriple demodulation ring
. Copper "faraday Cap"
Dla typowych zwrotnic można stosować wymiennie. Różnice w impedancji nie są duże - charakterystyka częstotliwościowa praktycznie bez zmian membrana jest identyczna jak w poprzedniej wersji.Czy starsza wersja może być z powodzeniem zastąpiona nową?
Raczej "coś więcej niż zeus" W F-800 zastosowano nowoczesne głośniki niskotonowe + estradowy driver z 35mm cewką w efekcie 2x wyższa moc niż w zeusach i 3dB wyższa efektywność. Tonsil to głośniki z lat 80" niska moc (kiedyś mocny wzmacniacz był w Polsce praktycznie nieosiągalny więc produkcja mocniejszych głośników nie była uzasadniona), piankowe zawieszenie które po latach się rozpada i łatwy do uszkodzenia tweeter (cewka ma tylko 25mm więc zdolności do odprowadzania ciepła są mocno ograniczone)konkurencja dla ZEUSow od tonsila?