Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A czym się będą różnić?lklukasz napisał:średniotonówka będzie.
Będą dwie szerokopasmówki ale tylko jedna na rynek polski.
Ta, voodoo odrazu...scythe1123 napisał:60W a wątpię żeby ten stx miał więcej tak jest jakaś magiczna moc pokazana
tą trąbką na środkumelisław napisał:A czym się będą różnić?![]()
NIEJimi napisał:ta trąbka to chyba korektor fazy?
Ale ze jeden będzie miał a drugi nie, czy jeden inna a drugi inna?lklukasz napisał:tą trąbką na środku
sredniotonowy bedzie GDM AWX i bede je mialmelisław, a możesz mi powiedzieć cos więcej na temat tej zapowiadanej średniotonówki?
a tu chodzi o szerokopasmowke. i nie bedzie sprzedawana przez STXa ale bedzie dostepna w polsce bo zamowila ja firma z poznaniaJimi z tego co wiadomo nie będzie jej na polskim rynku.
bez sensu.Jimi napisał:A gdyby do koncepcji fx300 wepchnąć jako GDM-a 18/80 od Tonsila? aby uzyskać 3,5 drogi... pytanie hipotetyczne gdyż mam te GDM-y ;P
nie - to stozek wysokotonowy.Jimi napisał:lklukasz, trąbką? ta trąbka to chyba korektor fazy?
chcesz zaoszczedzic 10zl? :shock:scythe1123 napisał:zależy mi trochę na oszczędności dlatego chce na jednym tadku zrobić a z głośnika nie mam zamiaru wyciskać siódmych potów
:lol:scythe1123 napisał:właśnie bo między mostkiem a pojedynczym tda jest 50zl różnicy
a to niby czemu? zmieniasz tylko ksztalt i dobierasz powierzchnie a nie srednice...maxxx222 napisał:Tylko ze jak wpisuje w WinIsd br szczelinowy to jakieś cuda mi wychodzą