Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Już ja widzę to niedaleką przyszłość ![]() ![]() ![]() | ![]() |
Zawsze byłem zdania, że lepiej jest dać wysokiej klasy wysoki z średniej klasy midbasem niż odwrotnie
Tzn.? Można poprosić o rozwinięcie myśli? Bardzo ciekawy temat, głównie dlatego, że dosyć spora część pasma to midbass, ale do 4kHz znajduje się zakres w jakim mówi człowiek. Czy wysokie mają większy wpływ na dźwięk niż niskie lub średnie? | ![]() |
![]() |
Napisał Sound Wave
ambitniejszy = lepszy jak kasy brak to nie mówię, że tonsil będzie zły ale może być pewien niedosyt. Zawsze byłem zdania, że lepiej jest dać wysokiej klasy wysoki z średniej klasy midbasem niż odwrotnie
Napisał Pogromca mitow
Swiete slowa.
Tzn.? Można poprosić o rozwinięcie myśli? Bardzo ciekawy temat, głównie dlatego, że dosyć spora część pasma to midbass, ale do 4kHz znajduje się zakres w jakim mówi człowiek. Czy wysokie mają większy wpływ na dźwięk niż niskie lub średnie?
![]() |
![]() |
może aluminiowy Dayton DA-175? http://www.parts-express.com//pe/pshowdetl.cfm?&DID=7&Partnumber=295-335 http://www.zaphaudio.com/BAMTM.html | ![]() |
Zawsze byłem zdania, że lepiej jest dać wysokiej klasy wysoki z średniej klasy midbasem niż odwrotnie
To mnie nieco uspokoiłeś ![]() | ![]() |
Wygładzony mocno wykres nie wróży rewelacji.
Następny anonimowy z za budy ujada. Jest widać dość poważny powód!
Problem leży w przyczynie. nie pisałem nic "zaczynającego" Pisałem wyłącznie w odpowiedzi na rażącą celową manipulację. Ja pisałem tylko o fakatch w przeciwieństwie do Tych, którzy posługują się bełkotem. Jak chcesz nazywać rzecz po imieniu to może zmienimy nazwę z bełkotania na "celowe wprowadzanie w błąd".
artur.ek, to samo, co napisałeś można wyrazić znacznie kulturalniej i nie uzurpuj sobie prawa do nazywania ludzi chamami, bo go nie masz, ok? Nie jestem "piewcą" żadnej żadnej marki ale takim zachowaniem nie przekonujesz, nawet jeśli masz rację. | ![]() |
Głośnik sprawdza się nawet przy niskich podziałach w granicach 1,5-2,5kHz
Nie na temat...
artur.ek, to samo, co napisałeś można wyrazić znacznie kulturalniej i nie uzurpuj sobie prawa do nazywania ludzi chamami, bo go nie masz, ok? Nie jestem "piewcą" żadnej żadnej marki ale takim zachowaniem nie przekonujesz, nawet jeśli masz rację. ![]()