Ostatnio w STX są spore braki. Pisałem do nich mejla z pytaniem kiedy będą dostępne, ale jeszcze nic nie odpisali. Wie ktoś coś na ten temat?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Może i produkują dla większych odbiorców ale powinni dbać o każdego klienta nawet jeśli taki chcę kupić tylko parkę głośników.
I właśnie to mnie dziwi niebywale. Tyle jest nowych głośników innych producentów ale jakoś nie ma przedpremierowego celowego ściemniania i wróżenia. Zawsze jak STX pokaże coś nowego zaczyna się sajgon (zmieniłem z bełkotania). Czy niektórych nie popier..ło? Możecie zaczekać na opinie tych, którzy będą faktycznymi recenzentami?
Podawanie wychylenia Xmax z tolerancją powyżej geometrycznej to chyba jakaś nowość?
Podawanie wychylenia Xmax z tolerancją powyżej geometrycznej to chyba jakaś nowość?
kiku1976 mam prośbę do Ciebie: 1. przeczytaj kilka ostaniach postów w tym temacie to będziesz wiedział co się dzieje z ceramikiem ![]() 2.
Czy masz te głośniki ? że pytasz ? (z tego co wiem to AWX nie można kupić od dłuższego czasu) A ceramiki zdążyłeś kupiłeś ? BTW: wydaje mi się że za wysoko... 3. To raczej nie odpowiedni dział na takie pytania. | ![]() |
nie, to realia. co z tego ze matematyczny x-max wynosi np 5mm skoro rozbujana membrana "poleci" dalej niz matematyczna wartosc x-max? i wlasnie dlatego STX podaje poza matematycznym x-maxem rowniez wartosc powiekszona o te 30% ktora jest przyblizona do prawdziwego x-maxa glosnika podczas pracy
Dla klasycznego układu z dłuższą cewką niż szczelina, jak w tym przypadku, wiarygodne jest podawanie wychylenia liniowego jedynie jako różnicy długości cewki i wysokości szczeliny magnetycznej,