• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)

Nie na temat...
Chcesz zbudować kolumny dwudrożne na wysokotonowym oraz jednym z tych STXów? Czy może szerokopasmowym i jednym z w/w? Jak to pierwsze, to nie ma szans, jak drugie to musisz mieć system pomiarowy, żeby zwrotnicę zrobić, bo nie widziałem jeszcze takich mezaliansów tutaj.

na klasyczne 2 drogi nie masz szans
na 2 drogi z szerokopasmowka trzeba troche poczekac az sie pojawi odpowiedni glosnik

luzno Pawle doskonale rozumie co napisales, UKA a ty ile wat mu dales i jakie wrazenia?

Zasilam go Hifonicsem Pluto II i daje sobie radę, z tym że sub jest w kabinie VW Caddy w miejscu schowka.
Głośnik mało wymagający mocowo, gra dość przyjemnie i wystarczająco szybko nawet pod słabym wzmakiem.

Też jestem ciekaw bo mam zamiar kupić ten sam średniak i wysoki do głośnika centralnego kina domowego.

Powrót