Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jak się nie ma do czego przy..ć do trzeba bić pianę przy każdej nawet płytkiej okazji. Tak trudno nagiąć łączówkę głośnika tak jak nóżkę kondensatora do wymaganej pozycji? Benek pomyśl! Przecież to ten sam materiał.
Po prostu tak!
A dlaczego nie można by od razu zamontować krótszych terminali?
jak widac rozsadek i ekonomia waznejsza...
I dobrze. Bo za te nowe terminale to, proszę was panowie, zapłaci nie kto inny tylko MY (w cenie głośnika...)
I dobrze. Bo za te nowe terminale to, proszę was panowie, zapłaci nie kto inny tylko MY (w cenie głośnika...)
Złotówka czy dwie więcej przy takim wydatku jak kupno głośnika to chyba nie dużo?
Odpowiem cytatem
Napisał Koralzloty
Po prostu tak!
no to jaki problem dodać następne 2 zł do np. zfazowania magnesu abyś przez nieudolność podczas próby podniosu nie skaleczył się manipulator. Można również za następne dwa złote zwiększyć grobość kosza aby podczas dokręcania śrub wytrzymał dodatkowe N. Można za następne 2 zł pokryć filtrem UV zawieszenie górne oraz membranę CO BY mogła wygrzewać się na słońcu. Można tak w nieskończoność podnosić jakość a i tak nie osiągniemy celu, gdyż w tym przypadku nie ma skończoności jakości.
Wczoraj podczas instalacji jeden z moich nowych instalatorów przewiercił sobie rękaw. Całe szczęście że tylko rękaw. Nie warto byłoby sprzedawać stępione wiertła dla idiotów wraz drugim zestawem dla normalnych użytkowników? A co tam że cena będzie dwa razy wyższa. Może masz i rację w końcu chodzi o życie i zdrowie mimo iż jest to idiota.
Czy litraż skrzyni do SW.STX.12.2.500.2x4.F.S.PP jest podany jako netto czy brutto?
szczerze mowiac to polecam go wsadzic w b-r bo zamknieta ciezko sie przebic do wnetrza (tym glosnikiem)Przy zalecanych 30L wychodzi Qtc 0,694 i Frc 53,19Hz
Co na to powiecie?
auto to sedan z dosć szczelnym bagażnikiem (Mercedes 190)
i jeszcze bak przeszkadza
Czy osoba która te głośniki montowała czy projektowała była pijana? A może ja się nie znam i tak ma być? Czy ktoś może wyjaśnić "co artysta miał na myśli"?
Hint: terminale
Przepraszam moderacje ale musze to napisac bo nic mnie tak nie wnerwia jak teksty tzw. "internetowych idiotów". Koraluzłoty - przeczytaj mój wpis dwa razy, bo chyba w szkole byłeś chory kiedy uczyli czytać, dlatego te Twoje problemy z interpretacja wypowiedzi. Nie dosyć, że odpowiadasz agresywnie, to w dodatku zupełnie przeciwnie do intencji, którą zawierał mój wpis. W ten sposób robisz z siebie durnia publicznie. Za każdym razem jak chcesz coś podobnego wypocić na klawiaturę weź kilka oddechów, policz do dziesięciu, a potem zapytaj się kogoś czy te znaki które przeczytałeś znaczą rzeczywiście to, co myslisz że znaczą. | ![]() |
w takim razie uspokajam - wg mnie jest nawet lepiej