UWAGI MODERATORA
ostrzegalem! dosyc mam twojego zachowania | ![]() |
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ostrzegalem! dosyc mam twojego zachowania | ![]() |
nie chodzi tu o to ile kosztuje 1szt chodzi o to ze musza zamowic caly kontener czesci
a po co maja na to kase wydawac skoro juz maja pelno tych terminali?
http://stx.pl/sw-stx-8-2-300-2x2-f-s-pc.html bardzo fajny glosnik ktory szczerze polecam
nie bawilem sie z MB (mial to zrobic UKA, ale nic o efektach nie wiem) ale w b-r 23-25 litrow nawet w domu robi niezla zadyme
plus taki ze 2 cewki 4r zasilisz latwo 2 koncowkami na TDA lub LM
minus - to typowo subwooferowy glosnik ktory nie za chetnie zlewa sie z systemem
Nie testowałem go w BR ale bardzo możliwe że kupie jeszcze jeden i sprawdzę go w BR.
tak, da sie go zgracNie zgodzę się z tym że nie zlewa się z systemem, są gorsze głośniki w tej kwestii U mnie zgrywa się bez czasów, korekcji fazy dość dobrze
niestety nie jestes pierwszy - nasze pierwsze prototypy tez z tym mialy problemyObadałem cały i okazało się że dolne zawieszenie się odkleiło.
zeby bylo szybciej to zapytaj o taka cewke + czesci do montazu glosnikaA szkoda, bo było by go łatwiej napędzić w 4ohm.
Ale w 8 też powinno być dobrze.
polecam - zawstydzi tego JLa (iloscia basu)
niestety nie jestes pierwszy - nasze pierwsze prototypy tez z tym mialy problemy
zwrocilem uwage SW i w kolejnej serii mial to poprawic
latwo odroznic pierwsza serie od drugiej
pierwsza seria miala linki wplecione w resor
druga, poprawiona miala juz linki luzno
Oj 10tke by miał ciężko 8mke jak najbardziej
czyli niewiele to zmieniloJa mam oba z linkami luźnymi, no i niestety resor dolny odkleił się na odcinku 10cm.
czyli niewiele to zmienilo
Możliwe że to tylko jedna wadliwa sztuka na XX pozostałych
Jak kupie jeszcze jednego to zrobię test pod mini piecem jakimś 120W około
Taka była myśl już od samego początku w tym aucie Miało być 1x10 w półce z zabudową pod spodem, szybko jednak okazało się że 10cali nie wejdzie tam Więc trzeba to czymś zastąpić, 2x8 wypadło dość fajnie Polecam takie coś w sedanach takich jak MB, BMW, Audi itp co mają kupę blachy która przeszkadza nie tyle co przebiciu się basu co w jego jakości. Dźwięk basu z bagażnika takiego jest bułowaty i troszkę przymulony. Czasy, faza mało pomaga, przy daniu PAUSE słychać efekt fali która zanika w blachach Wygłuszanie i usztywnianie blach nie pomga aż tyle a koszt tego jest spory.