Cześć,
Ktoś może miał okazję słuchać kolumn STX F-130 n lub F-200 n ?
Ktoś może miał okazję słuchać kolumn STX F-130 n lub F-200 n ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Źle mnie kolego rozumiałeś ,nie miałem na myśli ze zestaw na Usherach złożymy w takiej cenie co na STX,chodziło mi raczej o to ,że część osób chcących wykonać konstrukcje w jakimś określonym terminie , braku dostępności może po prostu zdecydować się na przetworniki innego producenta.Następnie na forach będą opisywane te inne konstrukcje ,a popularność i renomę będą zdobywać lub umacniać inne firmy.Ale Ushery nawet po zniżkach to nie jest półka AWXów. Zobacz sobie ile trzeba zapłacić za 8948, bardziej martwi fakt że przez brak AWXów to praktycznie nie ma na rynku rozsądnych kolumnDIY w przedziale 600-1000zł. Wszystkie sensowne zestawy czy to na Seasach, Scanach, Usherach czy nawet Visatonach(pierwsze sensowne głośniniki - AL1xx) to już powyżej tysiąca za zestaw niestety. A poniżej długo długo nic, aż napotykamy na scx za 300zł na gotowo![]()
z proponowanym na forum rabatem za ok.200zł
no i widzicie: sa dostepne
potrzebny byl ten najazd na stxa z ostatnich stron?
Tak panowie ale ushera 8935a można będzie kupić nawet po podwyżce,z proponowanym na forum rabatem za ok.200zł.Czy warto dołożyć 50zł/szt,odpowiedżcie sobie sami?
Proponuje zrobić zrzutkę na forum,kupić kwiaty,wysłać do STX w podzięce że wystawili głośniki na sprzedaż.
To jest kpina z klienta i tyle na temat!!!
Trochę mi to przypomina czasy komuny gdy ludzie się cieszyli, że mogą coś kupić.. Nie dajmy się zwariować | ![]() |
Słuchałem MX-140 i Usher V-601.Wskaż mi gdzie stwierdzam które głośniki są lepsze i gdzie napisałem że 18awx jest złym głośnikiem,mało tego wskaż mi jakikolwiek niepochlebny wpis na temat stx z mojej strony?Gdzie napisałem że nasze jest złe a zachodnie jest cool?Słuchałes obu?? Pewnie nie... Wystarczy poczytac opinie na audiohobby zestawy 18AWX +kt27tbfc/g jak niewiele rózni go od 2,5x droższego ER18RNX. Wydaje mi się ze nie mozna jednoznacznie stwierdzić które głosniki sa lepsze... a wymienianie "dobrych" zachodnich firm jest lekko mówiąc naciąganiem opinii. Z dokładaniem jest tak ze zawsze mozna dołozyć 50zł i miec lepiej!! Kolejna sprawą wspomniany przeez Ciebie Usher 8935 wcale jakims super wyznacznikiem nie jest, bo na tym forum mozna znaleść ludzi którzy porównywali go z Fountekiem FW 146 jednoznacznie wskazując który jest lepszy np na srednicy.... Pamietaj takie uogólnianie "bo nasze to be" a zachodnie jest coool mówi o Tobie tylko tyle ze jestes typowym "polaczkiem"
Wyslij również kwiaty do QBA czy innych firm które pol roku sciągają głosniki.
Co mnie obchodzi QBA,
jesteś tak nierozgarnięty że nie potrafisz sam sobie zamówić głośników przez neta
A ja mam super pomysł - zmieńmy nazwę forum na "Klub miłośników i piewców nad jedynie słusznym i miłościwie nam panującym oraz niektórych userów sponsorującym STX-em":flapper: Wtedy nazwa forum będzie odpowiadała temu czym ono właściwie w znacznym stopniu jest - przez działalność paru forumowiczów staje się prospektem reklamowym jednej jedynie słusznej, "prawdziwie polskiej" myśli technologicznej składającej się z trzech magicznych literek![]() | ![]() |
Może zamiast rozmyślać i pisać bzdury pokazałbyś ciekawą konstrukcję, która pozwoli odejść od czytania pierdół na temat STXa ?
A może na forum skończyli by także łaskawi wielmożni "Państwo" moderatorzy (nie wszyscy) oraz niektórzy userzy z wylewania pomyj na głowę każdego kto źle wyrazi się na temat tego wspaniałego, cudownego, świetnie brzmiącego, zaawansowanego techniczne, bijącego na głowę znacznie droższą imperialistyczną konkurencję czy to ze wschodu czy z zachodu czy z północy, czy z południa ( tu podpowiedź dla mniej kumatych te superlatywy to tylko mój sarkazm) STX-a?
Mamy moc ![]() Może zacznijmy teraz narzekać na brak premiery wspominanej przez niektórych szerokopasmówki... ![]() | ![]() |
A co do opinii... twoje poprzednie wpisy sa dla mnie tendencyjne i pytania o dokładanie do "lepszych" sa pytaniami retorycznymi.
Myślę ze ni warto kontynuować tego, bo przecież jestem gówniarzem i chamem, ale za to realnie patrzącym na świat i na to co jaki sprzedawca robi bo w porównaniu do innych może i do Ciebie mam z nimi spory kontakt.
w koło Macieju... Powoli dochodzi do sytuacji, w której pochlebne wyrażenie się o tej firmie momentalnie skutkuje o posądzeniem o marketing. Strach się bać. | ![]() |