pisz do lklukasza lub zibiego
mnie juz pewnie nie sprzedadza taniej po ostatnim mailu...
mnie juz pewnie nie sprzedadza taniej po ostatnim mailu...

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
szybkie pytanie, jaka grubosc frontu ma ceramik?
nawet juz odpowiedz dostalemczyzbys wczoraj/przedwczoraj wyslal im jakas wiadomosc?
Moderatorą strony STXa należy się ode mnie minus za podanie błędnych wymiarów głośnika. Zrobiłem sobie ładnie otwór na głośnik z podfrezowaniem GDM-14-150-8-SCX według wymiarów ze strony, przychodzi on, a tu całkiem mniejszy :/ teraz będę musiał kombinować z toczeniem pierścieni redukcyjnych.
Moderatorom strony STXa należy się ode mnie minus za podanie błędnych wymiarów głośnika. Zrobiłem sobie ładnie otwór na głośnik z podfrezowaniem GDM-14-150-8-SCX według wymiarów ze strony, przychodzi on, a tu całkiem mniejszy :/ teraz będę musiał kombinować z toczeniem pierścieni redukcyjnych.
naraziłeś się ?nawet juz odpowiedz dostalem
no bo kto wycina frezy nie majac glosnika w reku?
bo niestety tak jestChyba nie pierwszy raz slysze juz o tym od tej firmy
na szczescie nie bylo az tak zle...naraziłeś się ?
moze w greltonie?
ale oni tez biora z polinka
ale mozesz sie dogadac, zeby wyslali ci listep poleconym co zmniejszy koszty przesylki
Wniosek: dwudziestka AWX jest gorsza od tonsilowych, blaszanych staroci:lol:.Wg mnie w ofercie STX brakuje dobrych typowo basowych głosników (nie subwooferów) o średnicach 20-25cm. Przynajmniej tak dobrych jak stare Tonsile
http://www.stx.pl/sw-stx-8-1-5-250-8-f-a-fc-x.htmlOraz dopasowanych do nich linii wzorniczych sredniotonowych.
Brakuje żółtych i różowych kwiatuszkowWzorniczo niedopasowane?