Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jak przystało na własciciela stxa pod trzecim kolejnym nickiem.Odważne stwierdzenie
A niech sobie pisze co chce, po samych wpisach widać kim ta osoba jest, tak samo jak generatorek.
Głośnik bez wad za 160zł?
Chciałbym mieć taki, niestety głośniki STX-a takimi nie są, i jedynie grają na tyle ile kosztują.
Jak spojrzeć na ceny różnych głośników to od razu widać na jakim poziomie są STX-y.
Na razie dotarły na pomiary do ... CzechJeśli wiadome głośniki są lepsze od Wavecorów i innych marek to niech wyślą je pomierzyć do Klang+Ton lub do Zapch'a żeby cały świat się o tym dowiedział.
Zycie, zawsze tam gdzie są fanboye pojawią się też hejterzydlaczego po raz tysięczny zajmujecie się kwestiami o STX ?
Zauważ że w temacie o STX pięć osób wmawia innym że głośniki STX są gorszę od innych
Najważniejszym w tym wszystkim jest to że obronicy STX nie piszą w temacie o np. Usher i wciskają na siłę swoje zdanie LECZ JEST ODWROTNIE
bylo o tym juz nie raz. 10 lat temu STXa stawialo sie na rowno z tanimi tonsilami, TVMami czy alphardami...STX może nie jest wybitny, czy na poziomie Seas'a SS'a itd. ale jest nasz, polski, krajowy i dobrze, że wg jest
a mnie wkurza takie gadanie. ci naciagacze to osoby prywatne. od czasu do czasu rozmawiam z wlascicielem i wiem ze teraz nawet nie oplacaloby sie im naganiac klientow...Działalność naganiaczy odbieram jak oszukiwanie.
Jest, 15AWXBo na pewno nie w taki, że w cenie 18 AWX mamy jakiś lepszy głośnik... bo raczej nie ma.
STX ma lepszą ofertę na Tweetery w okolicach 100 zł i każda Vifa czy Seas, Usher są jak na moje ucho mniej atrakcyjne.
Do jakiej grupy mnie zaliczysz?
Sydrom Snoba- drogie to dobre.
A jeśli wypadnie gorzej (cokolwiek to teraz znaczy) w pomiarach to i tak Cie nie przekona a on dalej będzie miał rację, gdyż to tylko jego zdanie które wywodzi się z preferencji odbiorcy. Przykład ? siakiś szerokopasmowiec sieje zniekształceniami, a 7 osobom na 10 będzie się podobał charakter jego brzemienia w danym utworze. Podobnie wiec jest z kopułkami w tym przedziale cenowym nie można rozpatrywać w kategoriach lepsze-gorsze gdy rozchodzi się w sumie o charakter brzmienia.Jeśli naganiacz twierdzi że STX jest lepszy od Seasa, Wavecor czy Scana to niech pokaże pomiary i sposób aplikacji obu głośników, to wtedy może mnie przekona do swojej opinii.
Do jakiej?
Może do naciągaczy, a może do tej w której są ludzie głusi i nie odróżniają lepszego głośnika od gorszego.
Nie, nie,ja też jestem za pomiarami, jak najbardziej się z Tobą zgadzam. Chciałem tylko właśnie zaznaczyć że "lepsze" może oznaczać dla każdego co innego.Przeciw - bo są ludzie (tacy jak ja), którzy nie kupią głosnika, bez zobaczenia jego pomiarów. Choćby mi 1000 osób mówiło