Nie na temat...
a mi Wasze kolumny podobaly sie najbardziej na calej wystawie ![]() srednie i wysokie tony bajka! :drool: wiem juz na co zbierac pieniadze ![]() pozdrawiam Pawel S - ten w koszulce poprawianej markerem ![]() | ![]() |
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a mi Wasze kolumny podobaly sie najbardziej na calej wystawie ![]() srednie i wysokie tony bajka! :drool: wiem juz na co zbierac pieniadze ![]() pozdrawiam Pawel S - ten w koszulce poprawianej markerem ![]() | ![]() |
a mi Wasze kolumny podobaly sie najbardziej na calej wystawie
srednie i wysokie tony bajka!
wiem juz na co zbierac pieniadze
Jak kolumny przetwarzają coś poniżej 80Hz to dla niektórych jest to już nieakceptowalne...
Te sugestie p. Pogromcy mitów w żadnym przypadku niepotwierdziły się podczas naszych odsłuchów.
Może kolega słuchał nie swojej CD? Dlatego też ważnym jest oceniać dźwięk na podstawie swoich płyt, bardzo dobrze nam zananych.
Co prawda trochę musieliśmy poczekać ale dało się namówić. Yellow Zebra, stara ale...
opisalem i pokazalem w temacie o audio show | ![]() |
dlaczego regułą jest to ze hejter w sieci jest spoko w kontakcie na zywo? :???: dlaczego nie powiesz takich rzeczy osobiscie na wystawie? to samo tyczy sie innych naszych forumowiczow... | ![]() |
dlaczego regułą jest to ze hejter w sieci jest spoko w kontakcie na zywo?
dlaczego nie powiesz takich rzeczy osobiscie na wystawie?
to samo tyczy sie innych naszych forumowiczow...
A jak to nie pomoże pojawia się groźny właściciel. | ![]() |
Przeglądam wątek i dalej nie wiem o który model chodzi. | ![]() |
w tym czasie wchodzilo kilka osob i kazda komentowala koszmarny bas i wchodzila.
Pogromico nitów ale jak mi się coś nie podoba to ja wychodzę a nie wchodzę
hejt masz we krwi kolego bo nie da się niezauważyć twojego wyjątkowego działania przeciwko STX, takie niestety odnoszę wrażenie. Na wystawie było ze 150 wystawców a Ty nadal piszesz o tej firmie przez siebie najbardziej znienawidzonej, pisząc aż tyle o stx, daje do myślenia.
przeciez w pokoju stx bylo sporo osob z obslugi
Myslalem jak krotko podsumowac cala, tegoroczna wystawe. Udalo mi sie posluchac zdecydowana wiekszosc systemow i wnioski jakie mi sie nasuwaja, sa takie ze wlasciwie nie wazne co sie zbuduje i jak to brzmi. Zawsze znajdzie sie taki, kto usiadzie i bedzie cmokal jaki to cudny dzwiek plynie z glosnikow i bedzie chcial to kupic. Wlasciwie mozna zbudowac cokolwiek, nawet jesli efekt dzwiekowy jest dosc kuriozalny. Troche przypomina mi sie takie stare powiedzenie, ktore mowi ze "nie ma brzydkich kobiet, czasami po prostu brakuje alkoholu".
To tez prawda. Gowno i to za wielkie pieniadze!
Jak Mariana paczki dudnily na pol hotelu, to mu to powiedzialem, tak jak kilka innych osob.
To chyba takie odswiezenie starych kolumn, bo nic nowatorskiego tam nie widac. Duzo tekstu, ale posluchamy i ocenimy.
To moze inaczej. Czy Ty w ogole jeszcze cos slyszysz?
Szkoda czasu i kasy na te slabe kolumny.
Matryca tego aparatu ma 12mpix, ale ze jest to matryca bayera, to jej realna wartosc bedzie okolo 8 mpix, w porywach moze 9mpix. Stara pucha plus filtry AA i efekt taki ze zdjecia to mydlo.
nie bylo nikogo, gdzies sie ekipa ulotnila,a szkoda.
Niektóre osoby muszą wszystko krytykować ot taka natura - różne posty, różne tematy, różne firmy - dwie stałe ciągła krytyka wszystkich i wszystkiego oraz osoba krytykująca:
Niektóre osoby muszą wszystko krytykować ot taka natura - różne posty, różne tematy, różne firmy - dwie stałe ciągła krytyka wszystkich i wszystkiego oraz osoba krytykująca
Super, ja tez, tylko tego akurat nie bylo.A tak na powaznie, to ja lubie jak bas dudni, brumi, huczy, kopie, grzmi. Ja to nazywam zroznicowanym basem
Pewnie Tobie dudnilo, bo taki byl cel realizatora nagranego utworu. Trzeba bylo wrzucic swoja plyte
Pogromco sprawdziłeś ustawienia na wzmacniaczu w chwili zauważenia dudnienia?