Pogromco - jak byś zmienił swój nick na "Twórca Mitów" to było by to adekwatne
Cytat Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
Na stadionie kilka razy wchodzilem do pokoju T+A. Tam byl niezly wykop i niski bas do hadesu, ale gralo za glosno i nawet tak duze pomieszczenie potrafilo sie wzbudzac, nie bylo jeszcze tej idealnej kontroli. Mialem wrazenie, ze elektronika byla za slaba.
Z basem bylo tak jak zwykle, jesli byl, to sie ciagnal albo dudnil, jak byl dosc twardy i szybki, to nie bylo dolu. Pogodzic ten ogien z woda zeby wyszla para wodna i lokomotywa nie jest tak latwo.
Kończąc dyskusję na temat basu z twoich wypowiedzi wynika, że na ponad 50 producentów kolumn praktycznie nikt nie potrafił zrobić kolumn z dobrym basem to czy nie zastanawia cię to czy problem aby na pewno jest w kolumnach?
Pogromco powiedz jeszcze może jaki masz zestaw - bo jak dla ciebie elektronika T+A za kilkadziesiąt tysięcy jest słaba to może po prostu dla ciebie dolna granica poprawnego grania to milion zł
No coz, prawde mowiac nieco celowo zanizylem swoja opinie na temat Criterionow, bo wlasnie sie spodziewalem ze moja ocena bedzie niewiarygodna, gdyz bedac milosnikiem TL pewnie w Twojej ocenie faworyzowalbym to rozwiazanie, a tak nie jest. Musisz rowniez czytac dokladniej moje wypowiedzi, a nie czytac miedzy wierszami. Piszac o slabosci elektroniki mialem na mysli jej moc, a nie jakosc. Wystawca forsowal elektronike do granic jej mozliwosci, gdybys tam spedzil tyle czasu co ja, to bys sam sie przekonal, ze gralo z duza kultura jesli nie przeginali z podziomem decybeli. Ale jak to bywa, wystawcy lubia poszalec i grajac na pelny gwizdek kolumny juz sie troche gubily.
Poza tym nie sposob opisac dzwieku z wiekszosci pokoi, co sie podobalo, a co nie. Sporo bylo takich prezentacji, ktore chcialbym miec w swoim domu, a ze zawsze moze byc cos lepiej lub gorzej to zupelnie normalne, szkoda tylko ze sam tego nie potrafisz pojac, bo chyba naprawde uwierzyliscie, ze kolumna za 1200zl absolutnie nic nie mozna zarzucic.
TYlko jest jedno ale, jeden na tysiąc słyszy inaczej Geniusz czy BRAK WPISU PO LEWEJ STRONIE ! póki co przepraszam za litrówkę
Nie bylem jedyny, tyle moge powiedziec. Z reszta inne z osoby z forum tez wspominaly, ze bas im nie lezal. Wiec naprawde zluzuj zawory.
zgoda, idziemy razem ale przyznasz że zawsze Ty jesteś prowodyrem naszych niedoskonałości psychicznych a może nawet psychiatrycznych?
Zgoda to by byla, gdyby sie normalnie prowadzilo rozmowe, z poszanowaniem czyjejs opinii i z szacunkiem do drugiej osoby. Jestem pewny, ze gdyby byla mozliwosc w tamtym momencie usiasc, pogadac i wymienic poglady, to tej burzy by tu nie bylo. Tak sie konczy jak sie ma wlasnie jakies uprzedzenia do innych osob i ich opinii.
Nawet gdybym nie mial racji, a przeciez moge sie mylic, to Wam branzowcom po prostu nie wypada tak sie odnosic do swojego klienta.
K L I E N T