• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zmieniamy branżę :-)

ja tam od zawsze lubilem i fascynowalem sie tym i tym :) tylko niestety aparatu dobrego nie mam ale jak jest okazja to pozyczam i ide w teren :P

ps jest sens kupowania jakiegos kompaktu za 700-800zl czy lepiej nazbierac na jakas dobra lustrzanke cyforwa?

też od święta tu zaglądam bo przerzuciłem sie na Foto :) narazie jest hybryda FZ30 ale w przyszłości pewnie jakieś lustro dorwe :D

damiani napisał:
ps jest sens kupowania jakiegos kompaktu za 700-800zl czy lepiej nazbierac na jakas dobra lustrzanke cyforwa?

wiesz a pytasz ;) nie ma zadnego sensu kupowac kompaktów bo to jest całkowicie inna klasa aparatów i nie ma nawet co porównywac tych 2 urządzeń. Lustrzanki sa do robienia zdjec a kompakty tylko do pstrykania :cool:

no ladne zdjcie ladne, duzo takich w necie, jednak to nei sam aparat takie robi chyba, ale komputer i programy graficzne tez w tym biora udzial.
no ale dobry aparat tez musi byc z dobrym zoomem op.

Panowie nie jest jeszcze ze mną tak źle czasem zaglądam:)

sama lustrzanka cyfrowa to początek wielkiej góry. Tak jak obudowy do kolumny :mrgreen: a gdzie głośniki (obiektywy), zwrotnice (akcesoria) itd. itd......

Powrót