• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zniszczylem naped DVD z kompa... SlimLine ;)

Reakcji
0
KIedys kompa mialem na wysokosci kolana.
Zapomnialem o otwartej "szufladzie'
...pozniej pokleilem na super kleje.

teraz dostalem gre na dvd. .. a komp wyswietla mi z biosa ze ma klopot z napedem...
tak sie wscieklem ze potrktoalem naped z piety i z srubokreta ...teraz jest to slim line ;)

Juz dawno temu filmy nie dzialaly ... gry sporadycznie.
Przebrala sie miarka!
a naped byl Sonego :(

hehe ja zrobilem podobnie z hdd wd, pamietam jak jeszcze z digitalem podlaczalismy go otwartego i talerzami sie bawilismy... jak znajde fotki to wrzuce :D

jezeli klucz lamie Ci sie w rekach ...jezeli cos peka ...jezeli jestes w stanie cos popsuc ...nie dziala to zaczy: ze to do skakania ;) z wiertarka ostatnio tez tak mialem ...ale juz nie bede sie rozpisywal ;)
do aut mam wielki szacunek ...nawet jak sie psuja ...to nie wina producenta tylko uzytkownika :)

jak tak czytam wasze posty to powoli dochodze do wniosku ze chyba macie za duzo kasy...

D@nielo napisał:
jak tak czytam wasze posty to powoli dochodze do wniosku ze chyba macie za duzo kasy...

A Ty co bys zrobil?
zaniosl do naprawy ?
jak nowy naped kosztowal 179zl?
naprawa kosztowala by zapewne z 80zl. bo wypadaloby wymienic cala szuflade itp

jakbym mial duzo kasy to nie mieszkal bym w polsce ;)
wez sie za prace to nie bedziesz musial sie zastanawiac kto ile ma pieniedzy:P

[ Dodano: 2005-12-26, 00:15 ]
GRZESIO napisał:
Tato weź go jeszcze troszkę sklep, jak mi do laptopa wlezie to go od Ciebie odkupie:D

hehehhe :)
Ten to ma zawsze dobry pomysl ;)

Powrót