• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Znów amblight-y

Status
Ten wątek został zamknięty.
Do mnie też paczka doszła i wszystko z nią OK. Dzięki raz jeszcze za poświęcony czas:)

Co do głośniczków, potwierdzam opinie już krążące - grają bardzo cicho, trochę plastikowo, brakuje wysokich tonów, ale ogólnie nie najgorzej, myślę, że w trochę większej obudowie z MDF/HDF i dodatkowym głośnikiem wysokotonowym powinno być znacznie lepiej.

wojak737, jak była kopułka uszkodzona? przez złe pakowanie czy prze delikatne traktowanie poczty?

jaanik, podzielam twoje obserwacje ;)

Panowie, jako że od 1 XII forum będzie "stało" podaję swojego maila: fabianzok@interia.pl

Wszelkie sprawy kierować pod tym adresem. Jest to szczególnie kierowane do osób które nie dostały jeszcze paczek (koledzy z Wrocławia) oraz nie wpłaciły kasy! Niestety do 7 XII będę dość zajęty i dodatkowo od 1-3 XII mnie nie ma w kraju. Informuję żeby nie było: wziął kasę i znikął.
pozdrawiam
Fabian

jedna kopułka przeciwpyłowa (chyba tak to się nazywa ;)) była lekko wgnieciona. To raczej nie wina poczty, ani twoja malutkiz tylko sprzedawcy z allegro. Ale jak mówiłem to nie problem :)

ok panowie, dobrze że paczki już są, niektórzy z was mają jednak kasę do zwrotu. tylko tym się zajmę w przyszłym tygodniu.
krystian markow niestety od ciebie nic nie doszlo, jeśli jeszcze wpłacisz to ci to wyślę w następnym tygodniu
kris13 domyślam się że olałeś sprawę, uważam to co robisz za niepoważne. Tyle ode mnie.

udanego weekendu :mrgreen:

Po długiej nieobecności znów tu zaglądam. Mam nadzieję że wszyscy paczki dostali i są zadowoleni. U kilku osób jest chyba niedokończona sprawa z kosztami wysyłki. Jeśli macie zastrzeżenia prosze o kontakt

ja już odebrałem, wszystko ok i wszyscy zadowoleni, dzięki wielkie dla malutkiz - duża cyber-flaszka dla Ciebie za zorganizowanie zamówienia oraz dla pol888 za przechowanie kartonu moich głośników w domu :P

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót