Na szybko czytając przeczytałem nie myszy a wszy...Moja dziewczyna hoduje myszy
Ja mam psa, a dokładnie to sukę. Labrador. Głupszego psa w życiu nie miałem.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Na szybko czytając przeczytałem nie myszy a wszy...Moja dziewczyna hoduje myszy
zle wychowanie to raczej agresja i podobneMoże to kwestia złego wychowania ;D
Raczej jego braku. Ten pies potrzebuje chyba ostrych treningow zeby z niego wykrzesac cos, pewnie jakby go ostro pogonic do cwiczen to i moze by sie ciekawych rzeczy nauczyl, inne moje psy "uczyły sie same" wszystkiego.Może to kwestia złego wychowania ;D
Raczej jego braku. Ten pies potrzebuje chyba ostrych treningow zeby z niego wykrzesac cos, pewnie jakby go ostro pogonic do cwiczen to i moze by sie ciekawych rzeczy nauczyl, inne moje psy "uczyły sie same" wszystkiego.
Jestem cham, ale nie prostak.ale z ciebie prostak...
Wiekszosc własnie po szkole sobie nie radzi....To tak jak byś dzieciaka do szkoły nie wysłał i się dziwił, że w dorosłym życiu sobie nie radzi
TO akurat prawda. Szkoła nie uczy podstawowej rzeczy MYŚLENIA.Wiekszosc własnie po szkole sobie nie radzi....
To tak jak byś dzieciaka do szkoły nie wysłał i się dziwił, że w dorosłym życiu sobie nie radzi. Każdego zdrowego psa można wyszkolić, jednym trzeba poświęcić więcej czasu innym mniej.