Marian, jaki litraż dałeś w tym rozwojowym projekcie 2,5 drogi dla całej serii SB17xxx?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
16'tki? Niespecjalnie. Przynajmniej moja para.
Marian, jaki litraż dałeś w tym rozwojowym projekcie 2,5 drogi dla całej serii SB17xxx?
Co ciekawe w niemieckim k+t wsadzili ten głośnik w 27L. Albo dali ciała albo te głośniki mają taki rozrzut parametrów.
Oskar29, jak piszesz o którymś z głośników to pisz o którym, bo Twoja wypowiedź się nie klei ![]() Plastikowe brzmienie ma MFC. Nie wiem jakie ma PFC, bo nie słyszałem. P.S. troszeczkę zeszliśmy z tematu ![]() | ![]() |
Ja pisałem wcześniej w postach że chodzi mi o PFC ![]() | ![]() |
Ja miałem monitory Toopcoola na tym MFC chyba w 16L (już nie pamiętam) i grało fajnie (choć MFC mają lekko plastikowy dźwięk).
Ja bym zrobił mimo wszystko wyższy podział. Zwłaszcza, że 17MFC ma całkiem łagodną ch-kę w zakresie wyższych częstotliwości.
Ale spokojnie, ten zestaw wyląduje chyba u mnie na poprawki, to będzie wszystko wiadomo.
Na razie wiadomo, że woofer gra w 36L, do tego zupełny brak kompensacji BS (cewka 0,6mH) = zupełny brak basu.
Ty lepiej pilnuj swojej. :flapper:
Proszę odznaczyć post użytkownika "yasica" kubkiem z kawą.