• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zwrotnica do Usherów 8948a + T9950-20

Można też zobaczyć zwrotnice Yoshiego, bo robił cos podobnego. LuSzTi w tej zwrotnicy po odsłuchu byś dal rezystor na wysokotonowy, bo sie wybija ponad niskotonowy. Warto też wygładzić przebieg charakterystyki niskotonowego. Taka moja sugestia:)

LuSzTi w tej zwrotnicy po odsłuchu byś dal rezystor na wysokotonowy, bo sie wybija ponad niskotonowy. Warto też wygładzić przebieg charakterystyki niskotonowego. Taka moja sugestia

Pewnie tak, najpierw to bym zrobił nowe pomiary. Później zwrotka na podstawie pomiarów i dosłuchów, ale na razie nie mam na to czasu. Tak pokazałem :)

Kurde mam chec wyprobowac inna zwrotke do moich usherow i szukam czego pomierzonego, choc najchetniej pomierzylbym najpierw moje, ale zero pojecia o temacie:-)

Powrót