• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

zwrotnica do

Reakcji
2
Witam! Jestem tu nowy i mam nadzieję że otrzymam tu fachową pomoc i mam nadzieję że odpowiedzi będą szybkie. Potrzebuję zwrotnicy do gdn 20/60/3 ex, vifa K10MD-19, i wysokotonowego jakiego? Wysokotonowy budżetowy tak do 80zł.

Ostatnia edycja:
kolego ale o co chodzi?
Masz te glosniki?
Chcesz kupic?
Czy co?
Napisz o co ci konkretnie chodzi bo temat poleci do kosza!

Btw: takiej zwrotnicy nie ma

80zł na parkę czy sztukę?
Projektowanie zwrotnicy to długotrwały, żmudny i baardzo zaawansowany projekt wymagający paru sprzętów.

Lepiej zrobić klona gotowego projektu

Jak nie masz doświadczenia a zależy Ci żeby całość dobrze zagrała lub w ogóle jakoś zgrać te głośniki to zleć to po prostu osobie, która jest w tym dobra i problem z głowy. Co prawda można się bujać po forum, zadawać dużo, często zbędnych pytań i marnować czas. Napisz choćby do Yoshi_80 lub kogoś innego kto profesjonalnie projektuje zwrotnice i problem rozwiązany :)

Powrót