• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

zwrotnica HDS164 + dx25tg

Reakcji
0
Witam, tak jak w temacie poszukuje zwrotnicy do w/w zestawu, oby tylko była mierzona - może ktoś ma takową z akustyka?

jakby to powiedzieć dx to nie to samo co xt - przeczytaj uważnie pod co jest dedykowana zwrotka z gotowych...

podstawowe pytanie który HDS 164 ? PPB, NOMEX czy EXCLUSIVE?

a w dziale jak podawał siemionek, wrzucałem projekt zwrotki dla hds 164 nom + xt25tg ...

temat byl juz poruszany i nic z tego nie wyniklo. pisz lepiej do yoshiego i szykuj "0,7 litra" ;)

normalnie, że tak się wyraże: popełnie sepuku przez to audio; wziąłbym z akustyka, ale oni tylko pocztą ślą, więc przy dobrych wiatrach w styczniu bym je miał; co do tematu to widziałem flame war irek vs MarekW.

P.S jak się wkurze to w ruch tesle pójdą ;]

gadałem, oni wysyłają priorytetem, ale najbliższa wysyłka dopiero w piątek; u nas zawsze sortowania w Pruszczu Gdańskim nie wyrabia

kaczortrex, polink w ubiegłym tygodniu słał mi paczke priorytet środe a w piątek miałem .. z gdańska do rumii nie jest aż tak daleko ;]

tylko że się tak wyraże i tak to mi nic nie da, bo schemat zwrotki dostane dopiero z przesyłką, więc i tak nie zdąże zakupić elementów na zwrotki

jak potwierdzisz zamówienie to przecież możesz poprosić o przesłanie schematu mailem - zdążysz w Polinku zamówić części...

Zamawiałem ostatnio komplet do zestawu HDX2 i wysłali w czwartek to doszło w poniedziałek. Myślałem, że będę czekał do nowego roku a jednak nie.
Co do elementów zwrotki to napisz do Kisiela o spis elementów to Ci poda mailem. Mi podał.

Powrót