• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zwrotnica- napewno dobrze wykonana?

Reakcji
0
I zacznijmy od tego że tu gdzie napisałeś GDWK powinien być GDN a tam gdzie GDN to GDWK :)

I tu gdzie zaznaczyłeś na żółto ma być zwora

Pozdrawiam

zle jest
rozplanuj to jeszcze raz na srodku robiac pasek masy
a jak sobie nie radzisz to zrob to poprostu na pajaku mocno zalane glutem i po problemie

Co jest źle? Proszę o konkrety żeby nie popełniać tych samych błędów kilka razy.
Problemem jest dla mnie wciśnięcie tego wszystkiego na laminat 6.5x10cm tak aby wszystko grało ;)

Nie ma być przerwy tam, gdzie zaznaczyłeś na żółto. No i zamień głośniki ze sobą miejscami. Powinno być ok, chociaż można rozmieścić elementy lepiej.

Elementów właśnie inaczej sie nie da rozmieścić a wszystko przez rezystor 2r2 który ma 5cm długości.
Wprowadzam poprawki i biorę się za działanie.
Dziękuje Wam za pomoc.

Nie na temat...
O rety ! Nie długo to tu tabliczki mnożenia a potem dodawania uczyć będziemy ;)

Chyba po nic. Chciałem słabsze ale gość od którego zamawiałem resztę części miał tylko 10w.

Edit: Skąd wiedziałeś że 10w?:)

Powrót