• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zwrotnica regulowana

Nie na temat...
a Wy w jakich firmach pracowaliście?
Nie mam nic wspólnego z branżą audio. Czasem pisze tu cos na tematy finansowe, tym sie własnie zajmuję.
Technika głośnikowa i DIY to wyłącznie moje hobby.
Z branzy zawodowej moge natomiast powiedzieć, że przypadki firm z takimi "władcami" radzę omijać z daleka.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Nie na temat...
jam jest pracownik Stx oraz jego wladca

To jesteś właściciel czy nie?
Dabyl, Racjonalny, arwas a Wy w jakich firmach pracowaliście?
Też związanych z audio?
A mnie to już nie zapytasz tylko dalej będziesz sączył teorie o lech-polu? :flapper:

Z branzy zawodowej moge natomiast powiedzieć, że przypadki firm z takimi "władcami" radzę omijać z daleka.

Coś w tym jest ;)

Nie na temat...
p.s. hmm tak z czystej ciekawości jeżeli można wiedzieć Dabyl, Racjonalny, arwas a Wy w jakich firmach pracowaliście?
Mnie już o to poniekąd tutaj na forum pytano. Pracowałem - jak to mówi się w branży - w projektowaniu. A konkretniej, projektowałem instalacje grzewcze i chłodnicze dla budynków użyteczności publicznej (np. Centrum JPII "nie lękajcie się" w Krakowie), ale także do domków jednorodzinnych i zabudowy wielorodzinnej. Czym się obecnie zajmuję i gdzie pracuję to można na forum wyczytać. Strasznie niby poważna sprawa. Generalnie szeroko pojęta energetyka cieplna, projekty "ministerialne" (np. Narodowe Centrum Badań i Rozwoju), współpraca z przemysłem rodzimym i zagranicznym. Specjalizuję się jednak w regulacji instalacji grzewczych, z tego zakresu publikuję prace i poddaję krytyce niektóre z obecnie przyjętych w aktach normatywnych algorytmy obliczeniowe, proponując nowe, mające na celu zapewnienie większej stabilności i jakości procesu regulacyjnego, a także zmniejszenie kosztów eksploatacyjnych pracującej instalacji. Tak w skrócie :).
Audio to "tylko" moje zboczenie od najmłodszych lat. Też można o tym w jednym wątku poczytać.

UWAGI MODERATORA
Proszę o zakończenie tego OT a wszelkie spory między sobą załatwiajcie Panowie na PW.

Powrót