Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Przeciez to się własnie wiąże z tym ze jest takim dobrym sprzedawcą. Daje ludziom to czego potrzebują. na przykład zwrotnice. A poza tym jesli sie Wam nie podoba to jesteście pewni że zrobicie takie które sie będa innym podobały ??Niemniej jednak muszę stwierdzić, że jego działania związane z "dystrybucją" zwrotnic głośnikowych oceniam całkowicie negatywnie. Przemawia przez niego chyba trochę czegoś z pogranicza pomiędzy hipokryzją a pazernością. Mógł w pewnym momencie powiedzieć "OK, moje zwrotki to kupa - zrywam z tematem", albo w ogóle z tematem zerwać bez ogłaszania tego publicznie i pewnie lepiej by na tym wyszedł, a tak - jest jak jest.
A poza tym jesli sie Wam nie podoba to jesteście pewni że zrobicie takie które sie będa innym podobały ??
Kurcze nie pamiętam ale chyba robiłem pomiar po zmianie polaryzacji i wiele to nie pomagało ;/
Daje ludziom to czego potrzebują. na przykład zwrotnice. A poza tym jesli sie Wam nie podoba to jesteście pewni że zrobicie takie które sie będa innym podobały ??
ale gówno zapakowane w złoty papierek ze wstążeczką nadal będzie gównem
ale gówno zapakowane w złoty papierek ze wstążeczką nadal będzie gównem
A jak to będzie psie kupa i w nią wetknie się flagę to będzie to sztukaAle bardziej wartosciowym
Zwrotnica w Totem Mite i Staff też nie jest poprawna i nie spełnia standardowych norm a kolumny kosztują od 2200 do 7000 zł. W dodatku te zwrotnice są masowoklonowane na tym forum również - nie przeszkadza wam nabijanie ludzi w butelkę ?to niech chociaż będą poprawne i spełniają standardowe "normy"
bo to jest nabijanie ludzi w butelkę
Na pomiarach to widac głównie to na co pozwalają warunki pomiaru. Jesli zapadłość na charakterystyce będzie wąskopasmowa nie ma szansy żeby to rozpoznćł na słuch. Najwyżej cos nam będzie nie pasowac w brzmieniu, ale słuchaniem nie stwierdzimy co jest przyczyną. Nie tacy już się złotousi na tym wykładali więc ewentualne zaprzeczenia pozwole sobie z góry pokryć śmiechemNo bo jak zwrotka jest OK to na pomiarze widać różnicę w polaryzacji. Jak zwrotka jest skopana, to zmiana polaryzacji momentami nic nie zmienia... zarówno w pomiarach jak i w odsłuchu.
może nie do końca, ale jak to będzie kupa artysty w zalutowanej puszce to już na pewno będzie sztukaA jak to będzie psie kupa i w nią wetknie się flagę to będzie to sztuka![]()
Jak dla mnie to już będzie profanacja | |
Jemu chodziło pewnie o program Kuby Wojewódzkiego. Ale mnie się zdaje że on nie flagę wetknąl tylko wetknął drzewce w kupę opierajć go o ziemię. Więc tu żadnej profanacji nie było. profanacja to był jak odsłaniali jakiś pomnik w katyniu, miednoje czy chwg i zwinęli flagę jak - kupę - brudnych łachów. | |
Dlatego nie dziwmy się że upadają Polskie firmy, skoro polacy nie potrafią poszanować flagi narodowej to tym bardziej rodzimego przemysłu | |
Nie, nie chodziło mi o program tego pajaca. W 2006 (2 lata wcześniej niż u Wojewódzkiego) Marek Raczkowski razem z Anną Brzezańską powtykał 70 biało-czerwonych flag w psie odchody znajdujące się na warszawskich trawnikach. | |
No to performance jak się patrzy. Sztuka pełną gęba i zaangazowania społecznie na poziomie municypalnym - zwracajaca uwage na tak zwany problem psich kup na trawnikach - bo jak wiadomo tylko w Polsce psy sraja na trawniki, co trzeba uczcić flaga narodową. Gdzie indziej w świecie walą sąsiadom dyskretnie na wycieraczki pewnie | |